آشپزی من

تابناک با تو/ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک سالاد خوشمزه آشنا کنیم؛ سالاد انبه به سبک ایتالیایی. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این سالاد، با ما آشنا باشیم.


چی لازم دارم:
انبه: 2 عدد بزرگ

سیر: دو حبه
روغن کنجد: دو قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی: یک پیمانه
شکر کاراملی: یک قاشق غذاخوری
بادام هندی بوداده: یک چهارم پیمانه
روغن ماهی یا زیتون: دو قاشق غذاخوری
گشنیز یا جعفری تازه: برای تزیین به میزان لازم
فلفل قرمز تازه: یک عدد
آبلیمو: به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
سیر را به همراه فلفل قرمز و کمی نمک در ظرفی ریخته و له می‌کنیم. سپس گوجه فرنگی‌ها را اضافه کرده و کمی با قاشق له می‌کنیم تا آب گوجه فرنگی‌ها خارج شوند.

بادام هندی، روغن کنجد، روغن ماهی، شکر قهوه‌ای و آبلیمو را جداگانه با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.
انبه را پوست گرفته و خلالی خرد می‌کنیم و به مواد قبلی می‌افزاییم. در پایان مخلوط گوجه فرنگی و سیر و ... را به سالاد اضافه کرده و روی آن را با گشنیز تازه، تزیین می‌کنیم.