برترین ها

سوپ لبو یکی از بهترین و مقوی ترین پیش غذاهایی است که میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید.

مواد مورد نیاز:

پیاز (نگینی خردشده): 100 گرم
سیر (له شده): 2 حبه
لبو (مکعبی خردشده): 150 گرم
سیب زمینی (مکعبی خردشده): 150 گرم
هویج (مکعبی خردشده): 100 گرم
تره فرنگی (حلقه ای خردشده): 50 گرم
آب مرغ: 2 لیتر
نمک و فلفل سفید: به میزان لازم
خامه ترش: به میزان لازم
روغن نارگیل: 3 ق س


روش پخت:

1. پیاز را همراه با روغن نارگیل داخل تابه ای تفت دهید تا عسلی شود.

2. سپس سیر را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید.

3. لبو، سیب زمینی، هویج و تره فرنگی را به مواد افزوده و به مدت 10 دقیقه تفت دهید.

4. آب مرغ را به مواد افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا سبزیجات بپزد.

5. با گوشت کوب برقی مواد پخته شده را مخلوط کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد.

6. در حین پخت نمک و فلفل آن را نیز اندازه کنید.

7. سوپ را داخل ظرفی سرو کرده و با خامه ترش تزیین کنید.

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید