خراسان/ چی لازم دارم:
شیر -دو لیوان
شکر – یک لیوان
کاکائو- سه قاشق غذا خوری
کره- ۵۰ گرم
آرد - دوقاشق غذاخوری
بیسکویت پتی بور - دو بسته بزرگ (با بیسکویت لیدی فینگر عالی می شود)
گردوی خرد شده - به مقدار لازم
موز حلقه شده - یک عدد
چه جوری درست میشه:
ابتدا شیر،شکر ،آرد و کاکائو را خوب باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.

بعد آن را روی شعله گاز هم بزنید تا بجوشد و سفتی آن مثل فرنی شود.
کره را اضافه کنید؛ هم بزنید و سپس از روی گاز بردارید.
ته یک قالب مستطیلی یک ردیف بیسکویت بچینید.
سپس مقداری گردوی خرد شده روی آن بپاشید به طوری که تمام سطح بیسکویت پوشانده شود.
بعد موزهای حلقه شده را روی آن بچینید.
سپس مایه شکلاتی را در حالی که داغ است روی آن بریزید.
مجدد یک لایه دیگر بیسکویت ،گردوی خرد شده و موز را بچینید و مایه شکلاتی داغ را اضافه کنید.
این کار را آن قدر ادامه بدهید که مواد تمام شود.
بهتراست لایه آخر از مایه شکلاتی باشد.
کیک را حداقل سه تا چهارساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد،
بعد برش بزنید و سرو کنید.
نکات مهم:
در صورت تمایل می توانید این دسر خوشمزه را به صورت تک نفره و در قالب های کوچک تهیه کنید.

مایه شکلاتی باید داغ باشد بنابراین باید سریع عمل کنید ، البته اگر خنک شد می توانید مجدد چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار بدهید.
برای تزیین کیک می توانید از خامه فرم گرفته ،حلقه های موز یا توت فرنگی و... نیز استفاده کنید.

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید