نامه نیوز/ غلامعلی جعفرزاده؛ نماینده اعتدالی مجلس درباره تشکیل اتاق فکر تدوین طرح عدم کفایت رئیس جمهور گفت: این حرف ها اصلا صحیح نیست. اینها پالس هایی به دشمن محسوب می شود بنابراین دانسته یا ندانسته کسانی که چنین مباحثی را مطرح می کنند در زمین دشمن مشغول بازی هستند.
وی افزود: آمریکایی ها امروز راهکار عدم شکست تحریم های جدید را ایجاد انشقاق در داخل ایران می دانند بنابراین طرح عدم کفایت رئیس جمهوری به معنای آن است که به آمریکایی ها بگوییم «شما در ایجاد خط افتراق در کشور و اختلاف بین مسئولان موفق بودید». اگر آمریکایی ها بتوانند وفاق ملی ما را بشکنند قطعا در اجرای همه طرح های شومی که در سر دارند موفق خواهند بود.
وی با بیان اینکه عده ای مأموریتی از خارج مجلس گرفتند و می خواهند به آن مأموریت عمل کنند، افزود: طرح عدم کفایت رئیس جمهور اراده تندروهای جریان اصولگراست و برخی به دلیل ارتباطات و بدهکاری های شان و مسائل پشت پرده با بیرون مجلس مجبورند تحت لوای تندروها پیش بروند و از آنها اطاعت کنند.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: برای برخی انتخابات ریاست جمهوری هنوز تمام نشده است و متأسفانه به دنبال انتقام گیری هستند. برای ما انتخابات تمام شده و براساس عدالت حرف می زنیم. نقدها را می گوییم و کمک هم به دولت انجام می دهیم. در وضعیت کنونی کشور همه باید به دولت کمک کنیم.
نایب رئیس فراکسیون مستقلان ولایی با بیان اینکه رئیس جمهور در ایجاد وضعیت کنونی بی تقصیر نیست اما همه تقصیرها را نیز نباید تنها به گردن او انداخت، یادآور شد: تقصیرها را باید بین همه اضلاع و ارکان کشور به طور متوازن تقسیم کرد. اگر در وضعیت حساس کنونی بخواهیم اختلاف ها را تشدید کنیم یعنی آنکه آمریکایی ها موفق شدند بین ما اختلاف بیاندازند.
وی ادامه داد: راه درست این نیست که اداره کشور را از دست رئیس جمهور بگیریم و به دست نظامی ها بدهیم. چنین اتفاقی هیچ گاه جواب مثبت نخواهد داد. ما باید اختلاف ها را به حداقل برسانیم و بتوانیم در یک فضای دوستانه و تعاملی مشکلات مان را با هم حل کنیم.
این نماینده اعتدالی مجلس خواستار تغییر تیم اقتصادی دولت شد و تأکید کرد: شرایط فعلی اقتصاد کشور چنین مسئله ای را ایجاب می کند، امیدواریم رئیس جمهور از این خواسته ما تمکین کند چون کمک به دولت است. البته برخی درباره اصلاح تیم سیاسی دولت نیز سخن می گویند اما اولویت نیست.
جعفرزاده در پاسخ به این سئوال که یک اصولگرای اقتصادی باید به کابینه بیاید یا یک اصلاح طلب اقتصادی؟ گفت: کسی باید بیاید که نداند پورشه چیست؟ وزیر پورشهسوار و میلیاردر نمیخواهیم چون چنین کسانی نمی توانند مردم را درک کنند بنابراین به جای وزارت دنبال سرمایه گذاری بروند.