ایرنا/ سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعتیاد شدید به بازی‌های ویدئویی را به عنوان یکی از اختلالات سلامت روانی طبقه‌بندی کرد و آن را به ویرایش یازدهم کتاب 'طبقه‌بندی بین‌المللی بیماری‌ها' اضافه کرد.

در این طبقه‌بندی جدید، 'اختلال بازی' فصلی جدید است که به‌عنوان یکی از اختلالات بهداشت روانی شناخته می‌شود و باید موردتوجه قرار گیرد.
کتاب ' طبقه‌بندی بین‌المللی بیماری‌ها ' اثری مهم و قابل افتخار برای مقامات WHO است. با استفاده از این کتاب درک بهتری از عوامل بیماری‌زا و منجر به مرگ و پیشگیری و درمان در اختیار تمام افراد بشر قرار می‌گیرد.
به گفته مقامات WHO، تیم تحقیقاتی کتاب برای ویرایش جدید آن بیش از 10 هزار پیشنهاد اصلاح دریافت کردند و در ماه می سال 2019 میلادی در مجمع جهانی بهداشت برای تصویب توسط اعضا ارائه خواهد شد.
یکی از موارد اضافه‌شده در ویرایش یازدهم کتاب، توجه به اختلالات مربوط به بازی‌های ویدئویی است. در این کتاب اختلال بازی به‌عنوان مشخصه‌ای از الگوی رفتاری بازی به‌صورت مداوم یا مکرر در نظر گرفته می‌شود. 
این اختلال می‌تواند شامل اختلال در کنترل شدت و مدت‌زمان بازی باشد. این اختلال تااندازه‌ای مهم است که تمام جنبه‌های دیگر زندگی ازجمله ابعاد شخصی، خانوادگی، اجتماعی، آموزشی و شغلی را تحت تأثیر قرار می‌دهد. انجام بازی‌های ویدئویی می‌تواند مکرر باشد، ولی برای تشخیص این اختلال حداقل 12 ماه تکرار مداوم الگو الزامی است.
یکی از اعضای گروه بهداشت روانی و سوءمصرف مواد بر این باور است که تعداد افرادی که با این اختلال به‌صورت جدی تشخیص داده می‌شوند، بسیار اندک است. میلیون‌ها نفر در سراسر جهان مشغول انجام بازی‌های ویدئویی هستند، ولی هرگز شاخص این اختلال به آنان تعلق نمی‌گیرد. 
این وضعیت یک وضعیت بالینی است که تنها توسط متخصصان آموزش‌دیده و ماهر قابل‌تشخیص است و بر اساس اصول و روش‌های خاص قابل‌درمان است.
یکی دیگر از اصلاحات کتاب در ویرایش جدید اختصاص بخشی به طب سنتی است که تا امروز طبقه‌بندی نشده و بخشی نیز در ارتباط با سلامت جنسی است.