فارس/ مدرسه معین بیش از هر چیزی به نظارت نیاز داشته است؛ نظارتی که سالهاست جای خالی آن در این مدرسه احساس میشد اما هیچکس به روی خود نیاورده است.
در روز گذشته مطالب و اخبار متعدد درباره ماجرای آزار و اذیت دانشآموزان پسر مجتمع آموزشی معین واقع در منطقه 2 تهران، در فضای مجازی دست به دست شد.
اخباری که از وجود واقعه تلخی به عنوان نبود نظارت کافی بر مدرسه خبر میدهد؛ نظارتی که اگر وجود داشت، اکنون این همه دل نگرانی و اضطراب برای خانوادهها ایجاد نمیشد.
مجتمع آموزشی معین در دورههای ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم فعالیت میکند اما رخدادی موجب شد این مدرسه طی دو روز اخیر در صدر خبرها باشد، آزار و اذیت تعدادی از دانشآموزان توسط معاون مدرسه بوده است.
بیپروایی برخی دانشآموزان و معاون خاطی
متأسفانه در برخی کلیپهایی که درباره اتفاق اخیر در مدرسه معین منتشر شده است، رفتار دانشآموزان و سؤالات آنان از معاون مدرسه، خبر از یک رفتار دور از شأن مربی و متربی میدهد.
رفتار دانشآموزان و مربیشان حتی در فضای نظام آموزشی پر از ابهام است؟ واقعا در این مدرسه چه میگذشته است که معاون و دانشآموزان اینگونه رفتار میکردند؟
دانشآموز سالهای پیشین مدرسه معین: از این اتفاق تعجب نکردم
یکی از دانشآموزان سالهای پیشین مدرسه معین که اکنون کارمند است، به خبرنگار فارس گفت: وقتی موضوع آزار و اذیت تعدادی از دانشآموزان مدرسه را شنیدم، تعجب نکردم.
وی با بیان اینکه شهریه این مدرسه از مدارس همردیف خود بالاتر بوده است، توضیح داد: زمانی که بنده دانشآموز این مدرسه بودم، فضای مدرسه بهگونهای بود که بچهها عمدتاً راحت بودند و ما گاهی اوقات با جوک نامناسب حتی از سوی برخی معلمان مواجه بودیم.
این دانشآموزان سالهای پیشین ادامه داد: در آن زمان فعالیتهای دینی و تربیتی در مدرسه ما مدارس هیچ اهمیتی نداشت. یک دلیل اینکه دانشآموزان از نظر تربیتی دچار مشکل میشدند، همین قضیه بود.
وی اضافه کرد: برخی معلمان و مسئولان با کراوات در مدرسه حاضر می شدند و بی قیدی در رفتار آنان مشهود بود و این تفکر و نگاه در بین دانش آموزان ساری و جاری بود.
مجوز معاون خاطی مدرسه مربوط به سالهای گذشته است
شنیدهها حاکیست مجوز معاون خاطی مدرسه مربوط به سالهای گذشته است و در سالهای اخیر، گزینش این معاون تمدید نشده است.
در این روند مدرسه که باید برای گزینش کارکنان خود اقدام میکرد و همچنین آموزش و پرورش منطقه به دلیل عدم نظارت بر این وضعیت، باید پاسخگو باشند.
جای خالی نظارت
به نظر میآید مدرسه معین بیش از هر چیزی به نظارت نیاز داشته است؛ نظارتی که سالهاست جای خالی آن در این مدرسه احساس میشد؛ اما هیچکس به روی خود نیاورده است.
اگر نظارت وجود داشت، اکنون مدرسه معین به سمت تعطیلی کشیده نمیشد و خانوادهها نگران تحصیل فرزندانشان در مدارس نمیشدند.
به نظر میآید مسئولان سازمان مدارس غیردولتی و مشارکتهای مردمی باید از شعار به سمت عمل حرکت کنند و نظارت بر مدارس غیردولتی، خیلی بیشتر از آنچه باشد که مطرح میشود.