خبرنگاران جوان/ به نقل از بلومبرگ، اشتباه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در قبال کره شمالی بدتر از آن است که به نظر می رسد، زیرا رهبر کره شمالی فردی باهوش است، چین قوی تر شده است و متحدان آمریکا از جمله کره جنوبی فهمیده اند که نباید به واشنگتن اعتماد کنند.

این پایگاه اینترنتی در گزارشی نوشت: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، فکر می کند مذاکره کننده‌ای عالی و لاف‎زنی برجسته است و شم ذاتی‌اش چنان قوی است که جهل درباره تاریخ و نادیده گرفتن مسائل بغرنج و اساسی، اصلاً هیچ اهمیتی ندارند. به همین علت او لاف زد که به علت استعدادش در وادار کردن کره شمالی به تحویل دادن تسلیحات هسته‌ای‌اش، برنده جایزه صلح نوبل خواهد شد، ولی البته آن (کره شمالی) این کار را نکرد.

ترامپ ممکن بود در رویارویی دوازده ژوئن با رهبر کره شمالی در سنگاپور مغلوب شود. به گفته تحلیلگران، کیم "تکالیفش را انجام داده است" (خود را برای مذاکره کاملاً آماده کرده است). جونگ پاک، محقق موسسه بروکینگز و کارشناس سابق امور کره شمالی در آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)  می گوید: مسلما او به خوبی موضوع را می شناسد و کاملا با این فناوری آشنا است.

جونگ پاک متعجب نشد که ترامپ پس از لغو برنامه ملاقات با کیم مجددا روز بعد گفت که ممکن است این ملاقات صورت گیرد. مون جائه این، رئیس جمهور کره جنوبی، و کیم یک ملاقات غیرمترقبه در آخر هفته برگزار کردند و احتمال می رود متعاقباً جلسه دیگری نیز برگزار شود.

در عین حال، دلیل چندانی وجود ندارد که باور داشته باشیم رئیس جمهور آمریکا- که با هارت و پورت حکومت می کند و فقط به این مسئله تمایل نشان می دهد که آیا می تواند امتیاز بگیرد و (در انظار عمومی) خوب به نظر آید- برای دور بعدی چنین ملاقاتی آماده تر باشد. این امری نگران کننده است.

بلومبرگ نوشت: ترامپ و چاپلوس های اطرافش ادعا می کنند او کیم را مرعوب و مجبور به مذاکره کرد و رئیس جمهور با انصراف از این ملاقات عزم و جرات نشان داد. آنطور که رابرت کارلین، دیپلمات و مقام اطلاعاتی سابق که ده ها بار به کره شمالی سفر کرده است، به دیوید ایگناتیوس از واشنگتن پست گفت به احتمال زیاد این طرح درازمدت کیم برای چند سال بوده است. کیم عملا زرادخانه هسته ای اش را تقویت کرد، تهدیدهای ترامپ و دیگران را نادیده گرفت.

ترامپ حتی نزاکت نداشت که به مقامات کره جنوبی پیشتر درباره تصمیمش برای لغو آن نشست اطلاع دهد. این الگوی کاری ترامپ است. وی با اعلام ناگهانی تصمیمش برای ملاقات بدون آمادگی با کیم، کره جنوبی را غافلگیر کرد. جان بولتون، مشاور امنیت ملی تندروی ترامپ که مشتاق بر هم زدن هر توافقی است، قیاس با لیبی را مطرح کرد که تسلیحات هسته ای اش را تسلیم کرد و سپس با حمایت غرب سرنگون شد. مایک پنس، معاون رئیس جمهور، ارزیابی مشابهی داشت.

چارلز آرمسترانگ، استاد دانشگاه کلمبیا و کارشناس امور کره، اشاره به ماجرای لیبی را بسیار غیرسازنده بر شمرد. هیاهوی ترامپ درباره خلع سلاح هسته ای غلط بود.

اوایل سال گذشته، پس از آنکه شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، اوضاع را برای ترامپ تشریح کرد، او اذعان کرد که اوضاع کره پیچیده تر از آن چیزی است که فکر می کرد. متاسفانه به نظر می‌رسد رئیس جمهور درس زیادی نگرفت و بطور متناوب چین را مسئول رفتارهای خوب و بد کره شمالی می خواند. تحقیر دو جانبه ای بین این دو همسایه وجود دارد اما آنها به یکدیگر نیاز دارند و موضع متغیر ترامپ به این واقعیت قوت بخشیده است.

تاریخ برای ترامپ خسته کننده است - او ظاهرا درباره تاریخ چیز زیادی نمی داند یا اهمیت چندانی قائل نیست- او حتی گزارش‌ها را نمی خواند. چند ماه قبل دستیاران ارشد مک مستر، مشاور امنیت ملی سابق، در نیویورکر ناآگاهی ترامپ را تایید کردند. این دلال بزرگ هنوز به عنوان رئیس جهمور حتی یک معامله مناسب انجام نداده است. او به هیچ توافقی در زمینه مراقبت‌های درمانی، مهاجرت یا زیرساختارهای آمریکا نرسیده است و مذاکره تجاری با چین ممکن است به شکست منجر شود.