ایسنا/ ۶۵ درصد آمریکائیها یا اصلا پساندازی ندارند و یا میزان پس اندازشان به قدری کم است که کفاف دوران بازنشستگی شان را نمیدهد.
به گزارش سی ان بی سی، نظرسنجی موسسه " بنک ریت" نشان میدهد آمریکائیها هنوز هم به قدر کافی پسانداز نمیکنند. این موسسه دریافته است علی رغم نرخ بیکاری پایین و افزایش در سطح دستمزدها، ۲۰ درصد از آمریکائیها هیچ بخشی از درآمد سالانه خود را پس انداز نمیکنند و اکثر کسانی که پس انداز میکنند نیز بخش قابل توجهی از درآمد خود را به پس انداز اختصاص نمیدهند.
تنها ۱۶ درصد از پاسخ دهندگان اعلام کرده اند بیش از ۱۵ درصد درآمد خود را پس انداز میکنند، در حالی که یک چهارم پاسخ دهندگان اعلام کردند بین ۶ تا ۱۰ درصد درآمد خود را پس انداز می کنند و ۲۱ درصد نیز اعلام کردند ۵ درصد و کمتر از درآمد خود را پس انداز میکنند.
مارک همریک- کارشناس اقتصادی برجسته موسسه بنک ریت گفت: بخش بزرگی از نیروی کار آمریکا پسانداز ناچیزی دارند و یا اصلا پس اندازی ندارند و این بدان معناست که آن ها در زمان بازنشستگی از پس پرداخت هزینه های مالی و یا اضطراری خود بر نخواهند آمد و این یک شکست مالی است.
در این گزارش به آمریکائیها هشدار داده شده است: شاید اکنون عملکرد اقتصادی درخشان باشد، اما این وضعیت تا ابد دوام نخواهد داشت و یک زمان خواهد آمد که مهمانی تمام شود و آن وقت کارفرمایان کارکنان خود را اخراج خواهند کرد.
این موسسه اعلام کرده است تخمین می زند نیمی از جمعیت آمریکا در صورت بیکار شدن از پس تامین هزینه های زندگی خود بر نخواهند آمد. گزارش مشابهی از موسسه " گو بنکینگ" نیز اعلام کرده است ۴۰ درصد آمریکائی ها کمتر از ۱۰ هزار دلار پس انداز برای دوران بازنشستگی خود دارند.
در این نظرسنجی از پاسخ دهندگان خواسته شد تا دلایل پس انداز نکردن خود را بیان کنند و هزینه های جاری با ۳۹ درصد مهمترین مانع پس انداز درآمدها از سوی پاسخدهندگان آمریکائی مطرح شد. ۱۶ درصد نیز اعلام کردند درآمدشان به قدری نیست که بتوانند پس انداز مناسبی داشته باشند.
این گزارش افزوده است: متوسط سرمایه موجود در حساب بانکی افرادی که در آستانه بازنشستگی هستند ۵۰۰۰ دلار است که ۵ برابر کمتر از حداقل مورد نیاز است و افراد ۵۵ تا ۶۴ سال نیز به طور متوسط ۱۲۰ هزار دلار پس انداز دارند.