بهداشت نیوز/ زنان پسرزا یا دخترزا! آیا این مسئله صحت دارد که سیستم بدنی و مراقبت های قبل از بارداری می تواند در تعیین جنسیت نقش داشته باشد؟ بدن کدام زنان شانس حاملگی جنین پسر را دارد یا برعکس.
تاثیر مواد غذایی در تعیین جنسیت جنین نقش قابل توجهی دارند تا حدی که متخصصان طب مدرن و طب سنتی برای پسردار شدن یا دختردار شدن توصیه های غذایی زیادی دارند . نظرات مختلفی درزمینه پسر شدن جنین وجود دارد اما یک نقطه اشتراک استفاده از تغذیه کامل در زنان پسرزا است که در این بخش از نمناک به آن می پردازیم.زنان پسرزا
توصیه های طب سنتی برای زنان پسرزا
نکته اول برای پسرشدن جنین
متخصصان طب سنتی برای زنان پسرزا به این نتیجه رسیده اند که :تعیین جنسیت جنین بسته به نوع لقاح و ترکیب گامت جنسی x زن با گامت جنسی x یا y مرد شامل دو نوع xx (دختر) و xy (پسر) است همچنین برای تعیین جنسیت باید شرایطی فراهم شود که بتوان نوع لقاح را تحت تأثیر قرار داد.
نکته دوم برای پسرشدن جنین
یکی از عوامل مهمی که در این زمینه می تواند نقش مؤثری داشته باشد, نوع تغذیه مادر است ، همچنین زنانی که تغذیه کامل تری دارند، امکان پسردار شدن در آنها بیشتر است.
رژیم غذایی تعیین جنسیت و زنان پسرزا
طبق مطالعات صورت گرفته نقش تغذیه در تعیین جنسیت جنین 75 تا 80 درصد به اثبات رسیده است و زنانی که قصد بارداری دارند باید دو ماه قبل از بارداری رژیم غذایی خود را شروع کنند. رژیم غذایی موجب تغییر یونی محیط درونی و محیط رحم و تغییر تمایل غشای "اووال" به اسپرم با محتوای جنسی خاص می شود.
رژیم غذایی و خوراکی های برای حاملگی زنان پسرزا
بر اساس طب قدیم خوردن بعضی غذاها مانند کاهو، توت فرنگی، خرما، هل، زعفران و... در هنگام باردار شدن منجر به پسردار شدن و مصرف ماست ترش و تخم مرغ به دختردار شدن منجر می شود. تغذیه نقش مؤثری در جنسیت جنین دارد زیرا مواد غذایی ارتباط مستقیمی با Ph رحم دارند. مواد غذایی حاوی کلسیم و منیزیم Ph رحم را کاهش و احتمال تولد نوزاد پسر را کاهش می دهند .
مواد غذایی توصیه شده برای پسر شدن جنین
مواد غذایی حاوی سدیم و پتاسیم با افزایش Ph رحم نقش مؤثری در تولد نوزاد پسر دارند. استفاده از رژیم غذایی تا حد زیادی به مواد غذایی موجود در هر کشور بستگی دارد اما هدف از آن تغییر تعادل بین یونهای سدیم، پتاسیم، منیزیم و کلسیم است.