تسنیم/ رسانه‌های سعودی که از پیروزی محور مقاومت در انتخابات پارلمانی لبنان مطمئن بودند، نتوانستند خشم و احساسات خود را کنترل کرده و در مقاله‌های متعدد به بدگویی و توهین به حزب الله و ایران پرداختند.



رسانه‌های رژیم آل‌سعود با توجه به نتایج انتخابات پارلمانی لبنان در گزارش‌هایی اقدام به فحاشی و خالی کردن جام خشم خود ضد حزب الله و ایران پرداختند. سایت‌ها و روزنامه‌های رسمی رژیم عربستان حزب‌الله را اولین برنده جشن دموکراتیک در لبنان می‌دانند.

مشاری الزایدی در مقاله‌ای در روزنامه الشرق الاوسط به طرح این سوال پرداخت که در صورتی که حزب‌الله بتواند اکثریت مجلس نمایندگان لبنان را در انتخابات جاری از آن خود کند، اوضاع دولت لبنان چگونه خواهد بود؟

وی در این گزارش می‌افزاید که حزب الله نیز منتظر طرح جدید دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در زمینه تعامل با ایران به عنوان هدف اصلی از درگیری‌های آمریکایی-عربی-اسلامی در منطقه است.

این نویسنده سعودی می افزاید که تحریم‌های آمریکا باید حزب الله را به عنوان خطر دوم در منطقه هدف قرار دهد، حال در شرایطی که این حزب در بدنه موسسات لبنانی و متن ارتش و موسسات امنیتی و سیاسی و پارلمانی قرار دارد، لبنان چگونه می‌تواند از پیامدهای این تحریم‌ها در امان بماند؟

الشرق الاوسط که در مقاله دیگری به قلم عبدالله بن بجاد العتیبی اقدام به بدگویی و تحریک افکار عمومی ضد حزب‌الله پرداخته، با وجود اینکه نیمی از مردم در انتخابات پارلمانی این کشور شرکت کرده اند مدعی می‌شود که بخش گسترده‌ای از شهروندان لبنان در قبال روند سیاسی موجود در این کشور ناراحت هستند.

این موضوع از سوی نویسنده‌ای مطرح می شود که هرگز رنگ یک انتخابات ولو صوری را در کشور خود ندیده است.

روزنامه الریاض در مطلب خود بدون توجه به نتایج انتخابات و نتایج نظرسنجی‌هایی که پیش از برگزاری انتخابات منتشر شده بود، مدعی می‌شود که حزب‌الله در عرصه داخلی و خارجی در باتلاقی از بحران‌ها دست و پا می‌زند و به دنبال تقویت اشغالگری ایران با پوشش قانونی وشرعی برای تسلط بر کشور است.

این روزنامه به حمله مشکوک به یکی از نامزدهای انتخاباتی به نام علی الامین پرداخته و سعی کرد حزب الله را در این زمینه متهم کرده و آن را در راستای نگرانی و ضعف نامزدهای حزب الله در انتخاابت ارزیابی کند. قطعا نتایج انتخابات می‌تواند بهترین پاسخ برای این ادعاهای یاوه رسانه های سعودی باشد.

پلان بعدی دستورالعمل رسانه‌های سعودی، تشکیک در انتخابات پارلمانی در این کشور است که حتی از قبل از برگزاری انتخابات نیز رگه‌های آن در این رسانه ها دیده می‌شد. روزنامه الوطن عربستان در این رابطه حزب‌الله را به ترویج شایعات و ترساندن لبنانی‌ها از طریق اتهام‌زنی به برخی نامزدها مبنی بر خیانت و مزدوری برای دشمنان متهم کرده است.

روزنامه عکاظ نیز خط خبری جالبی را دنبال کرده و در حالی که دوست و دشمن عربستان را به عنوان یکی از مهمترین تامین کنندگان تسلیحاتی و مالی گروه های تروریستی می‌دانند، حزب الله لبنان را به تجهیز و تسلیح گروه‌های مسلح در گوشه و کنار دنیا متهم کرده و مدعی شده که حزب‌الله به دنبال انتشار تشیع در آفریقا و ایجاد بی‌ثباتی در کشورهای عربی و کشورهای حاشیه خلیج فارس است.