خراسان/ اعضای یک باند حرفه ای که با توسل به ترفندهای خاصی، زمین های رها شده در مناطق بالای شهر را به تصرف خود درمی آوردند در حالی دستگیر شدند که از این طریق به پول های میلیاردی دست یافته اند.
رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی روز گذشته در گفت و گویی اختصاصی به خراسان ضمن بیان این خبر افزود: از مدتی قبل پرونده ای در پلیس آگاهی مطرح شد که محتویات آن نشان می داد فرد یا افرادی با شیوه هایی حرفه ای زمین های رها شده در نقاط مختلف مشهد را تصرف می کنند و به فروش می رسانند.
سرهنگ کارآگاه «حمید رزمخواه» اضافه کرد: ماجرا از آن جا آغاز شد که قطعه زمینی با ارزش چند میلیارد تومان در یکی از مناطق اطراف میدان آزادی مشهد و با اسناد جعلی به فروش رسیده است. این در حالی بود که زمین مذکور در مدت کوتاهی 10 بار توسط افراد مختلف خرید و فروش شده است و در نهایت مالک اصلی زمین که در جریان ماجرا قرار گرفته بود با تسلیم شکوائیهای به دادسرای مشهد خواستار دستگیری کلاهبرداران و عاملان تصرف عدوانی شد. این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: با ارجاع پرونده مذکور به پلیس آگاهی خراسان رضوی، بلافاصله گروه زبده ای از کارآگاهان اداره عملیات ویژه پلیس آگاهی خراسان رضوی به سرپرستی سرهنگ جوانبخت، تحقیقات خود را در این باره آغاز کردند. سرهنگ رزمخواه با تاکید بر این که پرونده یاد شده از اهمیت ویژه ای برخوردار بود، ادامه داد: بررسی های مقدماتی نشان می داد که پلیس با جاعلان و کلاهبردارانی حرفه ای روبه روست که توانستهاند با شگردهای خاص، مرتکب جرایم مذکور شوند به همین دلیل دامنه شیوه های اطلاعاتی و رصدهای پلیسی به صورت گسترده به شهرهای دیگر استان نیز کشیده شد. وی گفت: سرنخ های مختلف توسط گروه ویژه کارآگاهان درحالی مورد پیگیری های دقیق قرار گرفت که پیرمردی با موهای سفید تنها مشخصه ای بود که کارآگاهان در بررسی های میدانی به آن دست یافته بودند. سرهنگ کارآگاه حمیدرزمخواه خاطرنشان کرد: بالاخره پس از مدتی فعالیت های گسترده پلیسی و اقدامات فنی درباره سندهای جعلی، «مردی با موهای سفید» شناسایی و در یک عملیات هماهنگ دستگیر شد. وی افزود: در پی اعترافات وی دیگر اعضای باند و همدستان او نیز در شهرهای دیگر کشور به دام افتادند ومورد بازجویی های تخصصی قرار گرفتند. این مقام انتظامی اضافه کرد: در بازجویی از اعضای این باند حرفهای مشخص شد که آنها ابتدا زمین های محصور رها شده در مناطق بالای شهر مانند هاشمیه، دانشجو، هنرستان، ارشاد و ... را شناسایی می کردند سپس قفلی را به در فلزی زمین محصور می زدند. آن ها بعد از گذشت مدتی ، دوباره به محل بازمی گشتند و قفل را بازبینی می کردند، اگر قفل مذکور تخریب نشده بود، احتمال می دادند که مالک زمین در خارج از کشور یا استان های دیگر سکونت دارد چرا که طی مدت زمان یاد شده از ملک خود سرکشی نکرده است. سرهنگ رزمخواه ادامه داد: متهمان سپس با مراجعه به بنگاه های محلی، مشخصات کامل زمین رها شده را به دست می آوردند و با جعل اسناد، آن ها را به فروش می رساندند. رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی تصریح کرد: اعضای این باند تاکنون به چند فقره تصرف و فروش میلیاردی زمین های رها شده اعتراف کرده اند اما پلیس احتمال می دهد که ممکن است زمین های دیگری نیز با همین شیوه به فروش رسیده باشد چرا که در بازرسی از منزل یکی از متهمان پرونده که با دستور قضایی صورت گرفت تعدادی مهرهای جعلی نیز کشف شده است. وی در پایان از شهروندان خواست چنان چه با این شگرد مورد کلاهبرداری قرار گرفته اند برای شناسایی متهمان به مرکز پلیس آگاهی خراسان رضوی واقع در ابتدای رضاشهر مشهد مراجعه کنند.