تسنیم/ فعال توئیتری مشهور سعودی که به فاش کردن مسائل پشت پرده خاندان سعودی معروف است، گفت، بن سلمان ولیعهد سعودی در عزل و نصب مسئولان با بی‌فکری عمل می کند.



مجتهد فعال توئیتری معروف سعودی در تازه‌ترین توئیت خود درباره معیارها و راهکارهای "محمد بن سلمان" ولیعهد سعودی در عزل و نصب مسئولان گفت: او در این خصوص با بی فکری و بدون پروا عمل می‌کند.

به گفته او، نظام حاکم سعودی در تعیین مسئولان تمام موسسات دولتی و نیمه دولتی و نیز هیئت‌های پادشاهی و انجمن‌های به اصطلاح خیریه و سایر نهادها دخالت دارد.

بله قربانگویی، معیار اصلی بن سلمان در تعیین مسئولان
مجتهد در توضیح این مطلب افزود: معیار بن سلمان در انتخاب مسئولان این است که این افراد کاملا حامی او باشند و به طرح معروف به "برنامه اقتصادی 2030" ایمان داشته و مروج آن باشند وعلاوه بر این با این افراد ارتباط شخصی داشته باشد.

وی ادامه داد: معیار انتخاب مسئولان تا پیش از این مبتنی بر لزوم دوستی و حمایت از آل سعود و پنهان کردن رازهای خاندان حاکم و جلب رضایت آنان بود و بر این اساس انتخاب مسئولان در چهار مرحله صورت می‌گرفت:

نامزدی از سوی کمیته کارشناسان

بررسی پرونده آنان از سوی سازمان اطلاعات

بازنگری کمیته ای مشتکل از شخصیت های با تجربه در پرونده این افراد

بازنگری مجدد از سوی شاهزادگان بلندپایه

مجتهد با این توضیحات افزود: اکنون انتخاب مسئولان بدون هیچ کمیته‌ای صورت می‌گیرد و تمام آنچه انجام می‌شود این است که اسم یک نفر به ذهن بن سلمان خطور کند و اگر نیازمند مشورت باشد از دایره کوچک اطرافیانش (سعود القحطانی و ترکی آل شیخ و نیز بدر العساکر) فراتر نمی‌رود و نامزدی افراد نیز از سوی ترکی الدخیل و تیم ام. بی. سی اعلام می‌شود.

بن سلمان به نتایج عزل و نصب‌های شتابزده اهمیتی نمی‌دهد

وی با اشاره به موارد زیاد برکناری‌ها در زمان بن سلمان، دلیل آن را شتاب زدگی ولیعهد و اقدام بر اساس برداشت‌های درونی و گزینش‌های احمقانه دانست که این حاصل شخصیت منفعل و جوان اوست که وقتی عزل و نصب می‌کند و مسئولان را در طول یک روز تغییر می‌دهد به نتایج این اقدامات توجهی ندارد.

مجتهد در پایان گفت: بن سلمان فقط به عزل و نصب‌های سیاسی که دایره گسترده‌ای دارد، اکتفا نکرده است، بلکه نفوذ دولتی که رهبری آن را در اختیار دارد تا اعمال نظر در مورد معلمان مدارس و دانشگاه‌ها و مدیران دولتی و شرکت‌های داخلی توسعه داد و به این ترتیب درصدد دخالت دادن دولت در بازنگری فراگیر در مسائل متعدد برآمد تا از جریان‌های مشخص و مسئولان و کارمندان آن خلاص شود.