فارس/ یک کارشناس یمنی تأکید کرد که یمنیها بهدنبال افزایش تواناییهای نظامی و برد موشکهای خود هستند.
"سید صادق الشرفی" کارشناس مسائل سیاسی یمن در مصاحبه با تسنیم با اشاره به شلیک موشکهای بالستیک به ریاض پایتخت عربستان سعودی گفت: همواره تأکید میکنیم هرچه زمان جنگ بیشتر بهطول بینجامد ملت یمن درسهای بیشتری به سعودیها خواهد داد، مردم با طولانیتر شدن جنگ دست به ابتکار بیشتری زده و مایحتاج خود را میسازند، تنها موشکهای ما نیستند که سرنوشت جنگ را رقم میزنند بلکه ملت ما اراده زیادی برای رویارویی با دشمن دارد. در تمامی جبههها درسهای سنگینی به دشمن داده میشود و سعودیها این شکستها را در مناطق مرزی خود با یمن میبینند و طعم آن را هنگامی که نیروهای ما در استانهای نجران و جیزان و عسیر (سه استان جنوبی عربستان) وارد پادگانهایشان میشوند میچشند. هزاران سرباز سعودی با ورود نیروهای یمنی به پادگانهای مهم عربستان پا به فرار میگذارند.
وی در ادامه گفت: در عملیاتهای مختلف میتوان دید که مجاهدان یمنی برای عقیده، کشور و ناموس خود مبارزه میکنند و هیچکس نمیتواند آنان را شکست دهد، موشک یکی از وسایلی است که بهواسطه آن به دشمنان میگوییم که ما اینجا هستیم و آماده رویارویی با شماییم. میتوانیم به هر نقطهای که بخواهیم دسترسی داشته باشیم خواه هدفمان پادگانها باشد و یا کاخهای شما. در آینده موشکهای یمن بهسمت اهداف بسیار مهمی در عربستان شلیک خواهند شد و شاید برد آنان تنها به ریاض محدود نشود.
این کارشناس یمنی در بخش دیگری از سخنانش توضیح داد: نیروهای ما بهسختی در تلاش هستند تا برد این موشکها به ابوظبی و دبی و پایتخت کشورهای شرکتکننده در جنگ برسد. موشکهایی که به ریاض اصابت کردند حامل این پیام هستند که ما میتوانیم مناطق حساسی را هدف قرار دهیم. رژیم آل سعود دچار سرگشتگی شده و بهخوبی درک میکند که در یمن گرفتار شده است، محمد بن سلمان و پدر او بهخوبی درک کردهاند که ابزار دست آمریکاییها و صهیونیستها برای اجرای طرحهایشان در یمن شدهاند.
او با تأکید بر این نکته که سعودیها بهدنبال راهی برای خروج از بحران یمن هستند گفت: اگر سعودیها فرصت مناسبی برای خروج از جنگ و رها کردن امارات در یمن بیابند بدون درنگ این کار را خواهند کرد، باید بگویم که یمنیها آمادگی آن را دارند که دهها سال دیگر نیز مبارزه کنند و یقین دارند که پیروزی از آنشان است.
سید صادق الشرفی در پایان تأکید کرد: تصمیم برای ادامه جنگ یا گفتگو با دشمن بهعهده مبارزان در داخل کشور است، در روزهای آغازین جنگ رهبران داخلی با دشمن گفتگوهایی داشتند و از آنان میخواستند تا برای رسیدن به یک راهحل سیاسی داخلی دست از جنگ بکشند اما متأسفانه کشورهای متجاوز فرصت رسیدن به راهکار سیاسی را از بین بردند.