خبر ورزشی/ اینکه سازمان لیگ برتر تصمیم گرفت در برهه ای دیدار پایانی جام حذفی را در شهر خرمشهر برگزار کند تصمیم خوبی بود به این خاطر که جام حذفی با یادواره آزادسازی این شهر برگزار می شود و از همه مهمتر سال هاست که در فوتبال حرفه ای بازی های مهم در شهرهای مختلف چرخانده می شود تا همه شهرهای کشور از فوتبال و جذابیت های آن لذت ببرند.


اما اینکه دیدار پایانی جام حذفی همواره باید در شهر خرمشهر برگزار شود تصمیم غلطی است! حتی اگر کیفیت چمن استادیوم این شهر مطلوب باشد که البته در حال حاضر نیست و دیروز رئیس کمیته مسابقات گفت اگر این چنین باشد فینال در یکی دیگر از شهرهای خوزستان برگزار خواهد شد.
دیدار پایانی لیگ قهرمانان اروپا هر سال در یک کشور برگزار می شود. کشورهای توسعه یافته بازی های ملی را در شهرهای مختلف برگزار می کنند و دیدار پایانی جام حذفی را هر بار به یک شهر می برند تا همان طور که اشاره شد مردمان همه شهرها از فوتبال لذت ببرند.
بر اساس کدام قانون دیدار پایانی جام حذفی همیشه باید در خرمشهر برگزار شود؟ اگرنیت بهاء دادن به فوتبال خرمشهر است با کارهای دیگری هم می شود این نیت را عملی کرد. مثلا ترمیم چمن استادیوم شهر. یا کمک مالی به تیم شهر که به لیگ های بالاتر راه پیدا کند.
سازمان لیگ برتر البته در سال های اخیر کم تصمیمات احساسی و غلط نگرفته است. مثلا سقف قرارداد که بعد از اجراء تبدیل به کف قرارداد شد و قراردادها به یکباره بالا رفت. منع حضور گلرهای خارجی در تیم های لیگ برتری. منع حضور خارجی ها در تیم های دسته اولی! و...
این تصمیم هم یک تصمیم احساسی بود.
اکنون تیم های خونه به خونه و استقلال به دیدار پایانی جام حذفی راه پیدا کرده اند. بازی باید در شهری نزدیک به تهران و بابل برگزار شود که طرفداران دو تیم در استادیوم حاضر شوند و در نهایت از بازی لذت ببرند نه در شهری که هزاران کیلومتر با این دو شهر فاصله دارد. همان طور که اشاره شد خیلی از تصمیماتی که در فوتبال ما گرفته می شود تصمیمات فوتبالی نیست.
از همه مهمتر. چرخش بازی های مهم در شهرهای مختلق قدرت میزبانی همه شهرها را بالا می برد و این توسعه فوتبال ملی است.