ایرنا/ پایگاه رسمی سازمان ملل متحد دوشنبه شب به نقل از «آنتونیو گوترش» دبیرکل این سازمان گزارش داد، شلیک زنجیره ای موشک های انصارالله به برخی از شهرهای عربستان از جمله ریاض پایتخت این کشور محکوم است.



به گزارش ایرنا ، در این بیانیه از طرف های درگیر خواسته شده است که خویشتنداری خود را با وجود تنش ها در یمن، حفظ کنند.
در ادامه این بیانیه تصریح شده است: تشدید حملات نظامی تنها راه حل نیست، بلکه تنها راهگشاری پایان دادن به درگیری در یمن و کلید معضل بحران انسانی جاری در این کشور، حل و فصل سیاسی از طریق گفت و گوی فراگیر است.
دبیرکل سازمان ملل متحد از تمامی طرف ها خواست، به تعهدات خود مبنی بر حمایت از غیرنظامیان و نیز هدف قرار ندادن تاسیسات زیربنایی احترام بگذارند.
از سوی دیگر کشورهای «بحرین»، «قطر»، «امارات»، «کویت»، «اردن»، «دولت مستعفی یمن»، «مصر»، «آمریکا» و «انگلیس»، سازمان همکاری اسلامی با انتشار بیانیه ای، حمله موشکی انصارالله یمن به خاک سعودی را محکوم کردند.
بیانیه محکومیت سازمان ملل متحد درحالی منتشر می شود که سازمان دیده‌بان حقوق بشر روز دوشنبه همزمان با سومین سالگرد تجاوز نظامی ائتلاف به سرکردگی عربستان به یمن خواستار توقف فروش اسلحه به ریاض شده بود.
«احمد بن شمسی» سخنگوی این سازمان نیز گفته بود: محمد بن سلمان وزیر دفاع و یکی از رهبران ارشد عربستان مسئول تمامی حوادثی است که در یمن جریان دارد.
وی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: ما از شورای امنیت سازمان ملل متحد می‌خواهیم تحریم‌ها و مجازات‌هایی علیه بن سلمان اعمال کند، چرا که ائتلاف عربستان به شکل فاجعه باری قوانین بین‌المللی جنگی را نقض کرده است.
در پی حمله یکشنبه شب (5 فروردین 97) یگان موشکی یمن به اهدافی در عربستان، مسئولان سعودی اعلام کردند که هفت موشک به سوی شهرهای این کشور شلیک شده است که سه فروند آنها ریاض پایتخت را هدف قرار داد.
حمله موشکی انصارالله همزمان با سومین سال تجاوز نظامی ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان به کشور یمن صورت گرفت.
عربستان به همراه برخی کشورهای عربی از جمله امارات از ششم فروردین 94 به بهانه بازگرداندن 'عبدربه منصور هادی' رئیس جمهوری مستعفی یمن، تجاوز نظامی و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور را آغاز کرد.
این تجاوز نظامی تاکنون نتیجه ای جز کشته و زخمی شدن ده ها هزار تن، آوارگی میلیون ها نفر از شهروندان فقیر یمنی و ویرانی زیرساخت های این کشور نداشته است.