کلیک/ برخی افراد از گوشی هوشمند خود برای چندین سال استفاده می کنند که این موضوع باعث می شود از فناوری های روز دور بمانند. در صورت عدم خرید گوشی هوشمند جدید، کاربران امکانات زیادی را از دست می دهند.


صنعت گوشی های هوشمند در سال های اخیر رشد سریعی را تجربه کرده است. امروزه افراد از گوشی های هوشمند خود برای کارهای زیادی استفاده می کنند که برای مثال می توان به شبکه های اجتماعی، ثبت تصاویر و اجرای بازی توسط آن ها اشاره کرد.

با پیشرفت تکنولوژی افراد به دنبال ویژگی های جدید و سرعت بالاتر در گوشی های هوشمند خود هستند. خرید گوشی هوشمند جدید برای بسیاری از ما به معنای دسترسی به امکانات بیشتر همانند طراحی جدید و نوآورانه، مقاومت در برابر آب و گرد و غبار، ثبت تصاویر باکیفیت تر، سرعت و امنیت بالاتر است.

در حالی که بودجه کاربر مهم ترین موضوع در رابطه با خرید گوشی هوشمند محسوب می شود، شرکت های مختلف سعی می کنند با استفاده از امکانات جدید در محصولات تولیدی خود کاربران را ترغیب به تعویض اسمارت فون های خود کنند.
خرید گوشی هوشمند جدید باعث می شود تجربیات بیشتری کسب کنیم. بسیاری از کاربران گوشی های هوشمند قدیمی قادر به نصب برنامه های جدید نیستند که علت آن مربوط به نسخه قدیمی تر سیستم عامل و همچنین محدودیت های حافظه داخلی است.

یکی دیگر از مشکلاتی که گوشی های قدیمی می توانند برای صاحبان خود در پی داشته باشند، عدم دریافت بروزرسانی های امنیتی است. در این مقاله نگاهی خواهیم داشت به 5 ویژگی که خرید گوشی هوشمند جدید می تواند برای کاربر به ارمغان آورد.

سنسورهای بیومتریک
شاید دلیل محبوبیت بالای سنسورهای بیومتریک مربوط به فیلم های هالیوودی باشد. تقریبا از دو سال پیش استفاده از سنسورهای بیومتریک تبدیل به یک استاندارد در صنعت گوشی های هوشمند شد. در ابتدای معرفی سنسورهای اثر انگشت این فناوری کارایی بالایی نداشت. امروزه شرکت ها در کنار سنسور اثر انگشت از فناوری های تشخیص هویت دیگری نیز استفاده می کنند.


در محصولات جدید همانند سامسونگ گلکسی S8 و آیفون X شاهد استفاده از اسکنر عنبیه چشم و فیس آیدی هستیم. در آینده این فناوری ها در محصولات بیشتری به کار گرفته می شود. 

در صورت عدم خرید گوشی هوشمند جدید به این امکانات دسترسی نخواهید داشت. شاید روزی برسد که گوشی های هوشمند قادر به شناسایی ضربان قلب کاربر باشد و توسط آن بتوان قفل دستگاه را باز کرد. 

واقعیت افزوده
واقعیت افزوده موضوع جدیدی در حوزه فناوری محسوب نمی شود. از این تکنولوژی در اواسط دهه 90 میلادی استفاده شده بود که البته برای سازندگان آن ها تبدیل به شکستی بزرگ شد. این تکنولوژی در آن زمان به علت عدم بلوغ به صورت تجاری وارد بازار نشد.


در سال 2012 شرکت گوگل وارد حوزه واقعیت افزوده شد و از عینک هوشمند خود رونمایی کرد. از آن زمان تا امروز شاهد استفاده های زیادی از این فناوری بوده ایم. در سال 2016 بازی پوکمون گو با این فناوری معرفی شد که مورد استقبال فراوانی از سوی کاربران قرار گرفت (خالق پوکمون گو را می شناسید؟).

امروزه گوشی های هوشمند توسط دوربین ها و سنسورهای خود قادر به استفاده از واقعیت افزوده هستند. با توجه به پیشرفت های صورت گرفته باید گفت که این فناوری در آینده کاربردهای بسیاری خواهد داشت. برای دسترسی به این ویژگی کاربر باید به فکر خرید گوشی هوشمند جدیدی باشد.

دوربین های دوگانه
تا قبل از معرفی و عرضه گوشی های هوشمند، دوربین های دیجیتال کامپکت در بازار حکمرانی می کردند. دوربین اسمارت فون ها قادر به ثبت تصاویر با کیفیت و با رزولوشن بالا هستند و شرکت ها توسط بروزرسانی نرم افزاری و سخت افزاری کارایی آن ها را افزایش می دهند.


در حالی که تمامی گوشی های هوشمند به دوربین مجهز هستند، بسیاری از محصولاتی که در دو سال اخیر معرفی شده اند از دوربین دوگانه بهره می برند. دوربین های دوگانه امکانات بیشتری را در اختیار کاربران قرار می دهند.

خرید گوشی هوشمند جدید باعث می شود کاربران بتوانند با دستگاه خود تصاویر بوکه ثبت کنند و همچنین آن ها می توانند به زوم اپتیکال دسترسی داشته باشند. همانطور که می دانید زوم دیجیتالی باعث افت کیفیت تصاویر می شود که این موضوع برای افراد خوشایند نیست.

نمایشگر با رزولوشن UHD
بسیاری از افراد از گوشی های هوشمند خود برای پخش ویدیوهای باکیفیت استفاده می کنند. در سال های اخیر کیفیت نمایشگر اسمارت فون ها بهبود فراوانی داشته است. برخی از محصولات موجود در بازار به نمایشگر 4K مجهز هستند و همچنین از قابلیت HDR پشتیبانی می کنند. 


قابلیت HDR باعث افزایش محدوده دینامیکی تصاویر و کنتراست آن ها می شود. خرید گوشی هوشمند مجهز به پنل های با رزولوشن UHD می تواند تجربه بصری جدیدی را در اختیار کاربر قرار دهد.

پردازنده های قدرتمند
بدون هیچ شکی پردازنده یکی از مهم ترین قطعات مورد استفاده در گوشی های هوشمند محسوب می شود. با افزایش سرعت و قدرت پردازنده ها، اسمارت فون ها کارایی بیشتری را در اختیار کاربر قرار می دهند. در چیپست های جدید شاهد استفاده از چندین هسته پردازشی هستیم که این امر باعث افزایش قدرت محصولات می شود.


با افزایش قدرت و سرعت پردازنده ها، کاربران می توانند بدون مشکل به اجرای اپلیکیشن های مختلف بپردازند. با توجه به افزایش محبوبیت و کاربردهای واقعیت افزوده، پردازنده های جدید می توانند به راحتی کاربران را در این زمینه همراهی کنند.