اعتماد/ خانم لیلا حاتمی مثل هر شهروند دیگری از حق آزادی بیان استفاده کرده و نظرش را درباره بعضی اتفاقات ایران بیان کرده. آن هم در یک جشنواره خارجی. تا اینجا اتفاق مهمی نیفتاده. عده‌ای حرف‌های خانم حاتمی را پسندیدند و عده‌ای هم آن حرف‌ها را ناخوشایند دانستند.



تا اینجا هم اتفاق مهمی نیفتاده. عده‌ای از آنها که حرف‌های خانم حاتمی را نپسندیدند به ایشان اعتراض کردند. بازهم تا این جا همه‌چیز جزو اتفاقات معمول و مرسوم دنیاست. اما عده‌ای از معترضین پای خانواده شهدا را وسط کشیدند و از آنها به عنوان شاکیان خانم حاتمی نام بردند.

از اینجا به بعد اتفاق مهمی شکل گرفته است. یک اتفاق ناخوشایند.تا آنجا که عده‌ای دیگر برانگیخته شدند و به بهانه دفاع از خانم حاتمی حرف‌های ناخوشایندی درباره شهدا و خانواده شهدا بر زبان راندند.

شهدا سرمایه‌های ملی و دینی ما هستند. وارد کردن آنها به چنین منازعه‌هایی اصلا کار خردمندانه‌ای نیست. نمی‌گویم شهدا و خانواده شهدا زینت‌المجالس باشند و کاری به کار خیر و شر دنیا نداشته باشند. ابدا. حرف این است که نباید آنها را خرج اتفاقاتی کرد که با اندکی خرد و تدبیر قابل حلند. تازه اگر قرار باشد این منازعه حتما با شکایت و دادگاه کشی فیصله یابد بهتر است از همان روش‌های قدیمی استفاده شود. قبل‌ترها مراکزی برای این کارها وجود داشت یا اشخاصی که کار‌شان شکایت کردن از این و آن بود. بهتر است اگر راهی جز شکایت باقی نمانده به همان مراکز و اشخاص رجوع شود و نام شهدا و خانواده شهدا که برای همه ایرانیان قابل احترام است کماکان قابل احترام باقی بماند. این حرف‌ها که فقط به خانم حاتمی محدود نمی‌ماند. فردا یک موسیقیدان حرفی می‌زند و پس فردا یک شاعر که شاید من و شما آنها را نپسندیم. کسی چه می‌داند، شاید این سرزمین فرداهای ناگواری در پیش رو داشته باشد. برای روزمبادا هم که شده اینقدر از حساب شهدا خاصه‌خرجی نکنیم.