آخرین خبر/ معمولا نخستین برنامه 90 پس از داربیهای سرخابی از پرمخاطبترین این برنامه تلویزیونی است.
عادل فردوسیپور، مجری و تهیهکننده این برنامه هم با در نظر گرفتن این نکته آیتمهای مختلف و جذابی برای برنامههای پس از داربی در نظر میگیرد تا مخاطبان زیادی که با برنامه همراه شدهاند تا پایان 90 را همراهی کنند و در نظرسنجی مشارکت بالا داشته باشند. برای اولین برنامه پس از داربی 86 هم فردوسیپور آیتمهای زیادی در نظر گرفته بود که از جمله آنها نظرسنجی درباره مرد سال فوتبال ایران بود. مجری برنامه 90 برای این نظرسنجی 8 گزینه انتخاب کرده بود که عبارت بودند از: کریم انصاریفرد، کاوه رضایی، سامان قدوس، علیرضا جهانبخش، علی علیپور، سیدجلال حسینی، مهدی طارمی و امید ابراهیمی. در واقع فردوسیپور برای انتخاب مرد سال فوتبال ایران توسط مخاطبان برنامهاش 5 لژیونر موفق و 3 بازیکن شاغل در لیگ ایران را انتخاب کرده بود که البته هر 3 بازیکن داخلی از پرسپولیس و استقلال بودند و اگر در مجموع 8 بازیکن قرار بود بازیکنان سرخابی را تفکیک کنی 4 پرسپولیسی بودند و 2 استقلالی. شاید در نگاه اول باید منتظر اعتراض هواداران استقلال نسبت به این انتخاب میبودیم چراکه 2 استقلالی مقابل 4 پرسپولیسی رقابت عادلانهای به نظر نمیرسید و آبیها توقع داشتند بازیکنانی چون وریا غفوری، امید نورافکن و حتی سیدحسین حسینی آقای کلینشیت فوتبال ایران هم در بین گزینهها باشد. اما این پیشبینی درست از آب درنیامد و اتفاقا این هواداران و کانالهای هواداری پرسپولیس بودند که نسبت به انتخاب نفرات و حضور 4 بازیکن پرسپولیسی در نظرسنجی مرد سال ایران معترض شدند و حتی برخی عادل فردوسیپور را به هدفمند بودن این چینش و ریزش آرای پرسپولیسیها متهم کردند. استدلال پرسپولیسیها که بیشتر در فضای مجازی و کامنتهای سایت 90 جلوهگر شد این بود که انتخاب 2 پرسپولیسی و یک استقلالی برای انتخاب مرد سال ایران، تقسیم آرای پرسپولیس به 2 نفر دقیقا در برنامهای که به واسطه شکست پرسپولیس در داربی، بیننده کمتری از طرفداران پرسپولیس خواهد داشت شبهانگیز بوده و نباید به این آرا اعتنا کرد.
با وجود این اعتراضها در پایان این برنامه با شرکت بیش از 2 میلیون و ۳۳۳ هزار نفر در نظرسنجی، امید ابراهیمی، هافبک ملیپوش استقلال با کسب ۳۰،۴ درصد آرا از سوی بینندگان به عنوان مرد سال فوتبال ایران انتخاب شد و علی علیپور مهاجم پرسپولیس و صدرنشین جدول گلزنان با ۲۷،۵ و علیرضا جهانبخش، موفقترین لژیونر ایرانی با ۱۵،۳ درصد دوم و سوم شدند. سیدجلال حسینی، کاپیتان پرسپولیس چهارم شد. در واقع رقابت اصلی بین علیپور، سیدجلال و ابراهیمی بود که با تقسیم آرای 2 بازیکن پرسپولیسی، (همان چیزی که مورد اعتراض پرسپولیسیها بود) ابراهیمی با حدود 30 درصد آرا به عنوان مرد سال فوتبال ایران از سوی مخاطبان 90 انتخاب شد. این در حالی بود که مجموع آرای سیدجلال و علیپور حدود 41 درصد بود و این نشان میدهد اگر فقط یک پرسپولیسی در نظرسنجی شرکت داده میشد احتمال اینکه مرد سال ایران یک سرخپوش باشد زیاد بود.
جدا از جنجالهایی که بر سر انتخاب 2 پرسپولیسی و یک استقلالی به پا شد و فردوسیپور از سوی هواداران پرسپولیس مورد اعتراض قرار گرفت، انتخاب امید ابراهیمی از بین نفرات استقلال هم جای شک و شبهه دارد. در اینکه ابراهیمی یکی از بهترینهای استقلال بوده و هست شکی وجود ندارد اما ابراهیمی فصل گذشته یک دوره طولانی مصدوم بود و حتی مصدومیتش به آغاز لیگ هفدهم نیز کشیده شد. پس از آن هم وقتی امید به ترکیب استقلال برگشت تا مدتها شرایط ایدهآل نداشت و امید همیشگی و موثر و گلزن نبود و صدای هواداران و منتقدان را درآورد. البته همزمان با اوج گرفتن استقلال در 2، 3 ماه اخیر امید ابراهیمی هم روند رو به رشد داشته و حالا میتوان گفت او همان بازیکن تاثیرگذار و کلیدی استقلال است که میتواند سرنوشت بازی را عوض کند. اما به صرف چند ماه خوب بازی کردن، نمیتوان بازیکنی را کاندیدای مرد سال فوتبال ایران کرد و اگر قرار به انتخاب شایستهتری بود میشد از استقلال بازیکنانی چون وریا غفوری، امید نورافکن، فرشید اسماعیلی و حتی سیدحسین حسینی را انتخاب کرد.