دیجی کالا/ استفاده از فبلت یا گوشی بزرگ مزایای زیادی دارد. از بین این مزایا می‌توانیم به نمایش بهتر ویدیوها، انجام راحت‌تر بازی‌ها و ساده‌تر شدن فرایند تایپ اشاره کنیم.

این گوشی‌های بزرگ که فبلت هم نامیده می‌شوند، معمولا در مقایسه با گوشی‌های معمولی از باتری‌های بزرگ‌تری بهره می‌برند و باتری بزرگ‌تر مساوی است با عمر باتری بیشتر. در ادامه نگاهی به ۱۰ گوشی بزرگ برتر بازار می‌اندازیم؛ گوشی‌هایی که از نمایشگرهای ۵.۵ اینچی یا بزرگ‌تر بهره می‌برند.

آیفون ۱۰
آیفون ۱۰ یک نمایشگر اولد ۵.۸ اینچی را در یک بدنه‌ی جمع‌وجور جای داده است، به همین خاطر با وجود بهره‌گیری از نمایشگر بزرگ، این گوشی اندازه‌ی چندان بزرگی ندارد. البته اپل در این میان مجبور شده دکمه‌ی هوم را حذف کند؛ به همین دلیل، تجربه‌ی کاربری این گوشی شباهت چندانی به دیگر آیفون‌ها ندارد. به طور مثال برای رفتن به صفحه‌ی اصلی، کاربر باید به سمت بالا سوایپ کند و با سوایپ به پایین از سمت راست بریدگی فوقانی گوشی، کنترل سنتر باز می‌شود. همچنین نباید فیس آی‌دی را از قلم بیندازیم که در این گوشی جایگزین تاچ آی‌دی شده است. آیفون ۱۰ یک گوشی خاص و جذاب محسوب می‌شود؛ گوشی خاص و جذابی که قیمت بسیار بالایی دارد.


گلکسی نوت ۸
سامسونگ فاجعه‌ی گلکسی نوت ۷ را با عرضه‌ی گوشی فوق‌العاده‌ی گلکسی نوت ۸ جبران کرد. گلکسی نوت ۸ همانند گلکسی اس ۸ از نمایشگر بی‌نهایت بهره می‌برد، اما نباید این گوشی ۶.۳ اینچی را تنها به‌عنوان نسخه‌ی بزرگ‌تر گلکسی اس ۸ در نظر بگیریم. زیرا گلکسی نوت ۸ از ویژگی‌های جذابی بهره می‌برد که از بین آن‌ها می‌توانیم به مواردی مانند App Pair برای استفاده‌ی هم‌زمان از دو اپلیکیشن، بهره‌گیری از دوربین دوگانه و قابلیت‌های جدید قلم S Pen اشاره کنیم. به خاطر وجود این مشخصه‌ها (و چندین مشخصه‌ی دیگر)، گلکسی نوت ۸ برای کاربران حرفه‌ای یک گوشی فوق‌العاده محسوب می‌شود.


آیفون ۸ پلاس
از لحاظ ظاهری، آیفون ۸ پلاس در مقایسه با نسل قبل خود، ارتقای محسوسی پیدا نکرده است. اما اگر از ظاهر فراتر برویم، برتری‌های مشهودی را می‌توانیم مشاهده کنیم. این آیفون از شارژ بی‌سیم پشتیبانی می‌کند و دوربین دوگانه‌ی آن هم به طرز محسوسی بهبود پیدا کرده است. این گوشی از تراشه‌ی قدرتمند A11 Bionic بهره می‌برد و به لطف این تراشه، هنگام عکاسی می‌توان از حالت Portrait Lighting بهره برد؛ با استفاده از این حالت می‌توان نور عکس را قبل و بعد از عکاسی دست‌کاری کرد. آیفون ۸ پلاس همچنین از باتری بزرگی بهره می‌برد که عمر باتری بالایی را برای این گوشی به ارمغان آورده است. آیفون ۸ پلاس شاید ظاهر پر زرق‌وبرق آیفون ۱۰ را نداشته باشد، اما نباید توانایی‌ها و قابلیت‌های این گوشی دست کم گرفته شود.


گلکسی اس ۸ و اس ۸ پلاس
اولین چیزی که در مورد گوشی‌های گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس توجه را به خود جلب می‌کند، نمایشگرهای خمیده‌ی اولد است. گوشی گلکسی اس ۸ از نمایشگر ۵.۸ اینچی و گوشی گلکسی اس ۸ پلاس از نمایشگر ۶.۲ اینچی بهره می‌برد. به دلیل جمع و جورتر بودن گلکسی اس ۸، این گوشی خوش‌دست‌تر محسوب می‌شود ولی برای افرادی که اهل تماشای ویدیوها یا انجام بازی‌ها هستند، گوشی بزرگ گلکسی اس ۸ پلاس مناسب‌تر است. درنهایت باید گفت هردوی این گوشی‌ها فوق‌العاده هستند و هردوی آن‌ها از دوربین عالی، تراشه‌ی پرسرعت و قدرتمند و عمر باتری بالا بهره می‌برند.


هوآوی میت ۱۰ پرو
گوشی میت ۱۰ پرو یکی از هیجان‌انگیزترین گوشی‌های اندرویدی سال ۲۰۱۷ بود. در این پرچم‌دار شاهد کاهش حاشیه‌ها و انتقال حسگر اثر انگشت به پشت گوشی هستیم. این تغییرات فضای کافی را برای بهره‌گیری از نمایشگر ۶ اینچی ۱۸:۹ AMOLED ایجاد کرده است. دوربین دوگانه‌ی این گوشی ساخت شرکت لایکا است که با استفاده از هوش مصنوعی حالت‌های مختلف عکاسی را شناسایی و تنظیمات متناسب با آن را اعمال می‌کند. در آخر هم باید به تراشه‌ی قدرتمند Kirin 970 و واحد پردازش عصبی موجود در آن اشاره کنیم که موجب بهبود محسوس عملکرد این گوشی شده است.


سونی اکسپریا XZ1
گوشی ۵.۲ اینچی اکسپریا XZ1 با توجه به طراحی قدیمی و حاشیه‌های بزرگی که دارد، از لحاظ ظاهری چندان جذاب محسوب نمی‌شود. اما در عوض بسیار سریع است. در برخی از آزمایش‌ها، این گوشی از لحاظ سرعت در کنار گوگل پیکسل ۲ و وان‌پلاس ۵T قرار گرفته است؛ گوشی‌هایی که از سریع‌ترین گوشی‌های اندرویدی سال ۲۰۱۷ به حساب می‌آیند. با توجه به این که سخت‌افزار این گوشی تا حد زیادی مشابه دیگر پرچم‌داران اندرویدی است، چنین سرعت و عملکردی شگفت‌انگیز محسوب می‌شود. یکی دیگر از مشخصه‌های جذاب این گوشی، امکان فیلم‌برداری اسلوموشن با سرعت ۹۶۰ فریم در ثانیه است. اما این گوشی ضعف‌هایی هم دارد. یکی از ضعف‌های مهم این گوشی، باتری آن است که در مقایسه با باتری گلکسی اس ۸ حرف زیادی برای گفتن ندارد. در نهایت این گوشی با تمام نقاط قوت و ضعفی که دارد، گوشی منحصربه‌فردی محسوب می‌شود که آن‌چنان‌که بایدوشاید مورد توجه قرار نگرفته است.


ال‌جی G6
ال‌جی در این گوشی از نمایشگر ۵.۷ اینچی با نسبت تصویر ۱۸:۹ استفاده کرده است. این نسبت تصویر اخیرا مورد توجه قرار گرفته و بهره‌گیری از آن موجب کشیده‌تر شدن نمایشگر می‌شود. نمایشگر این گوشی از رزولوشن ۲۸۸۰ در ۱۴۴۰ بهره می‌برد. کاربران با استفاده از این نمایشگر می‌توانند عکس‌های مربعی شکل بگیرند و برای مقایسه‌ی مواردی مانند نور، رنگ یا ترکیب‌بندی، این عکس‌ها را کنار هم قرار دهند. استفاده از نمایشگر ال‌سی‌دی به جای اولد، نقطه ضعف بارز این گوشی در مقایسه با ال‌جی V30 است.


اچ‌تی‌سی U11
گوشی HTC U11 از گوشی‌های قدر رقیب چیزی کم ندارد. نمایشگر ۵.۵ اینچی QHD، مهم‌ترین نقطه‌ی قوت این گوشی است. با وجود اینکه HTC به جای اولد از ال‌سی‌دی استفاده کرده، نمایشگر HTC U11 رنگ‌ها را زنده نشان می‌دهد و دقت رنگ بسیار بالایی دارد. علاوه بر این، گوشی HTC U11 از طراحی زیبا، کیفیت صدای فوق‌العاده و دوربین بسیار با کیفیتی بهره می‌برد. به همین خاطر می‌توان این گوشی را به‌عنوان یکی از بهترین گوشی‌های ساخت HTC به حساب آورد.


هوآوی آنر ۷ ایکس
نمایشگرهای بزرگ کم‌حاشیه با نسبت تصویر ۱۸:۹ از جمله مشخصه‌های بیشتر پرچم‌داران سال ۲۰۱۷ بود. اما همیشه استثناءهایی وجود دارد که یکی از این استثناءها، گوشی میان‌رده‌ی آنر ۷ ایکس است. این گوشی از نمایشگر ال‌سی‌دی ۶ اینچی با رزولوشن ۲۱۶۰ در ۱۰۸۰ بهره می‌برد. این گوشی به لطف حاشیه‌های کمی که دارد، بسیار خوش‌دست محسوب می‌شود. اگر به دنبال یک گوشی با نمایشگر بزرگ هستید ولی نمی‌خواهید پول زیادی را خرج کنید، خرید هوآوی آنر ۷ ایکس را توصیه می‌کنیم.


لنوو Phab 2 Pro
برای افرادی که فکر می‌کنند تبلت بیش از حد بزرگ است و گوشی هوشمند بیش از حد کوچک، استفاده از فبلت لنوو Phab 2 Pro را توصیه می‌کنیم. این گوشی بزرگ یا فبلت از نمایشگر بزرگ ۶.۴ اینچی بهره می‌برد. کم‌حاشیه نبودن این نمایشگر باعث شده Phab 2 Pro واقعا یک گوشی بزرگ باشد. مهم‌ترین مشخصه‌ی این فبلت پشتیبانی از فناوری تانگو گوگل است. این گوشی بزرگ با بهره‌گیری از دوربین‌ها و سنسورهای مربوط به تشخیص عمق و حرکت، تجربه‌ی واقعیت افزوده‌ی جذابی را به کاربر ارائه می‌دهد. این فبلت جذاب مناسب افرادی است که طرفدار پروپاقرص بازی‌ها و اپلیکیشن‌های واقعیت افزوده هستند.


با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید