چاره‌ چی/ مواد لازم برای شربت زعفران:

۱ فنجان آب
یک و نیم فنجان شکر
۱/۱۶ قاشق چایخوری پودر زعفران
گلاب ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای خمیر :

۱/۴ فنجان آرد همه منظوره
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
۱/۴ فنجان شیر
۱ قاشق غذاخوری آب سرد
۱/۴قاشق چایخوری هل
۲ عدد تخم مرغ بزرگ
۱/۱۶ قاشق چایخوری پودر زعفران
۴ قاشق غذاخوری روغن نباتی
کره ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
ابتدا شربت خاگینه را تهیه می کنیم ، آب و شکر را حل می کنیم و می جوشانیم تا کمی غلیظ شود سپس زعفران و گلاب را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و شعله حرارت را خاموش میکنیم کنار میگذاریم تا سرد شود. ¼ آرد و نشاسته ذرت را در یک کاسه مخلوط می کنیم و خوب به هم می زنیم و شیر را آرام آرام اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس آب و هل را اضافه می کنیم.

دو عدد تخم مرغ را ابتدا در ظرفی جداگانه می شکنیم و به مخلوط آرد و شیر اضافه می کنیم و به آرامی به هم می زنیم تا فقط ترکیب شود زعفران نیز اضافه می کنیم و به هم می زنیم. تابه را داغ می کنیم و روغن و کره را می ریزیم و مواد مخلوط شده را در تابه می ریزیم و شعله حرارت را کم می کنیم و بعد از گذشت چند دقیقه با کف گیر مواد داخل تابه را به چند قسمت تقسیم می کنیم و خاگینه را زیرو رو می کنیم تا دو طرف آن طلایی تیره شود. شربت را به آرامی روی خاگینه ها ریخته تا به خورد خاگینه برود.

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید