چاره چی/ مواد لازم برای شربت زعفران:
۱ فنجان آب
یک و نیم فنجان شکر
۱/۱۶ قاشق چایخوری پودر زعفران
گلاب ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای خمیر :
۱/۴ فنجان آرد همه منظوره
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
۱/۴ فنجان شیر
۱ قاشق غذاخوری آب سرد
۱/۴قاشق چایخوری هل
۲ عدد تخم مرغ بزرگ
۱/۱۶ قاشق چایخوری پودر زعفران
۴ قاشق غذاخوری روغن نباتی
کره ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا شربت خاگینه را تهیه می کنیم ، آب و شکر را حل می کنیم و می جوشانیم تا کمی غلیظ شود سپس زعفران و گلاب را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و شعله حرارت را خاموش میکنیم کنار میگذاریم تا سرد شود. ¼ آرد و نشاسته ذرت را در یک کاسه مخلوط می کنیم و خوب به هم می زنیم و شیر را آرام آرام اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس آب و هل را اضافه می کنیم.
دو عدد تخم مرغ را ابتدا در ظرفی جداگانه می شکنیم و به مخلوط آرد و شیر اضافه می کنیم و به آرامی به هم می زنیم تا فقط ترکیب شود زعفران نیز اضافه می کنیم و به هم می زنیم. تابه را داغ می کنیم و روغن و کره را می ریزیم و مواد مخلوط شده را در تابه می ریزیم و شعله حرارت را کم می کنیم و بعد از گذشت چند دقیقه با کف گیر مواد داخل تابه را به چند قسمت تقسیم می کنیم و خاگینه را زیرو رو می کنیم تا دو طرف آن طلایی تیره شود. شربت را به آرامی روی خاگینه ها ریخته تا به خورد خاگینه برود.