رئزچین/ نوعی تارت شکلاتی را به شما آموزش دهیم. قبل از آن لازم است بگوییم که تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده میشود. ماده روکش یا پرکننده تارتها ممکن است شیرین، نمکی یا چیزی مثل مرغ و میگو باشد.
چی لازم دارم:
مواد لازم برای تارت شکلاتی
چوب شور: ۱۱۴ گرم
روغن نارگیل ذوب شده: یکسوم فنجان
روغن گیاهی: دو و نیم قاشق غذاخوری
شیر گرم: یک و یکچهارم فنجان
شکلات تلخ: ۳۴۰ گرم
چطور بپزم:
آماده کردن خمیر تارت
برای شروع چوب شور را در یک زیپکیپ (کیسه نایلونی زیپدار) بریزید و در آن را خوب ببندید. سپس با وردنه کاملا له کنید. همهی روغن نارگیل گفته شده در مواد لازم را ذوب کنید. سپس نصف قاشق غذاخوری روغن گیاهی به آن اضافه کنید. وقت اضافه کردن چوب شور است. چوب شور را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
یک قالب تارت تهیه کنید و موادی را که آماده کردهاید، درون آن بریزید. خردههای چوب شور را کاملا در قالب جا دهید. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (معادل ۳۵۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه در آن قرار دهید تا بپز
آماده کردن مواد اصلی تارت
همهی شیری که آماده کردهاید را گرم کنید. سپس ۳۴۰ گرم شکلات تلخ را به آن اضافه کنید. دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی هم اضافه کنید. آنقدر مواد را هم بزنید تا کاملا حل شوند. مواد آماده شده را روی خمیری که از قبل پختهاید بریزید. به مدت سه تا چهار ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
چی لازم دارم:
مواد لازم برای تارت شکلاتی
چوب شور: ۱۱۴ گرم
روغن نارگیل ذوب شده: یکسوم فنجان
روغن گیاهی: دو و نیم قاشق غذاخوری
شیر گرم: یک و یکچهارم فنجان
شکلات تلخ: ۳۴۰ گرم
چطور بپزم:
آماده کردن خمیر تارت
برای شروع چوب شور را در یک زیپکیپ (کیسه نایلونی زیپدار) بریزید و در آن را خوب ببندید. سپس با وردنه کاملا له کنید. همهی روغن نارگیل گفته شده در مواد لازم را ذوب کنید. سپس نصف قاشق غذاخوری روغن گیاهی به آن اضافه کنید. وقت اضافه کردن چوب شور است. چوب شور را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
یک قالب تارت تهیه کنید و موادی را که آماده کردهاید، درون آن بریزید. خردههای چوب شور را کاملا در قالب جا دهید. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (معادل ۳۵۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه در آن قرار دهید تا بپز
آماده کردن مواد اصلی تارت
همهی شیری که آماده کردهاید را گرم کنید. سپس ۳۴۰ گرم شکلات تلخ را به آن اضافه کنید. دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی هم اضافه کنید. آنقدر مواد را هم بزنید تا کاملا حل شوند. مواد آماده شده را روی خمیری که از قبل پختهاید بریزید. به مدت سه تا چهار ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.