تابناک با تو/ اگر از آن دسته افرادی هستید که با واژه‌ی «چی بپزم؟» سر و کار دارید، پنکیک و سیب زمینی را به شما پیشنهاد می‌دهیم.

این پنکیک به عنوان پیش غذا و یا حتی یک وعده‌ی غذایی، با روشی ساده تهیه می‌شود و طعمی بسیار لذیذ دارد. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت پنکیک سیب زمینی و پنیر، با ما همراه باشید.
چی لازم دارم:
سیب زمینی پخته شده و رنده شده: 2 پیمانه

پنیر سفید رنده شده: یک پیمانه
سیر رنده شده: دو حبه
جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل: یک قاشق چایخوری
تخم مرغ: 3 عدد
آرد: یک پیمانه
آرد سوخاری: یک پیمانه
روغن: به میزان لازم
چطور بپزم:
در ظرفی مناسب، سیب زمینی، جعفری، نمک، فلفل و سیر را ریخته و کاملا با یکدیگر مخلوط می‌کنیم. تخم مرغ‌ها را به مواد قبلی افزوده و پس از مخلوط کردن، آرد را می‌افزاییم. مواد را خوب هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شوند. 

از مایه‌ی به دست آمده گلوله‌های کوچکی درست کرده و در میان آنها، پنیر رنده شده قرار می‌دهیم. گلوله‌ها را با دست، صاف می‌کنیم تا به شکل دایره درآیند سپس هر کدام را به آرد سوخاری آغشته کرده و در روغن داغ سرخ می‌کنیم تا طلایی رنگ شود.

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید