چاره پز/ مواد لازم:
اسپاگتی: ۲۰۰ گرم
گوشت مرغ (چرخ کرده): ۴۰۰ گرم
پنیر پارمزان (رنده شده): ۴ قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
سس کچاپ:۱ قاشق سوپ خوری
سس خردل: ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز (ریز خرد شده)۱ عدد
پیاز (خرد شده): ۱عدد
گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شده): ۴۵۰ گرم
آب مرغ: ۱ پیمانه
خامه: ۲ قاشق سوپ خوری
پودر آویشن: ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه:
اسپاگتی را مطابق دستورالعمل روی آن بپزید و کنار بگذارید، گوشت مرغ چرخ کرده، سس کچاپ، سس خردل، فلفل قرمز ریز خرد شده، ۳ قاشق سوپ خوری پنیر پارمزان رنده شده، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و به خوبی ورز دهید.

گلوله های کوچکی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کنار بگذارید. مقداری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کوفته ها را در آن سرخ کنید.

پیاز خرد شده را در روغن تفت داده (حدود ۳ الی ۴ دقیقه) و گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده، آب مرغ، پنیر پارمزان باقی مانده و پودر آویشن را اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزند.

کوفته قلقلی های تفت داده شده را اضافه کرده و دوباره به پخت مواد ادامه دهید. در آخر که مواد غلظت یافت، خامه را اضافه کنید. اسپاگتی را به همراه این سس و کوفته قلقلی ها سرو کنید.

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید