برترین ها/ چی لازم دارم:
• 350 گرم گوشت راسته گوسفند یا گوساله 
• 50 گرم گردوی آسیاب شده 
• 1 تا 2 قاشق غذاخوری رب انار 
• نمک
• عدد پیاز بزرگ
• چوچاق و جعفری 2 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
1. گوشت را بشویید و به قطعات متوسط خرد کنید. 

2. پیاز را رنده کنید. چوچاق و جعفری را کاملا خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، پیاز ، گردوی آسیاب شده، رب انار، چوچاق و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید.
3. تکه های گوشت را به آنها اضافه کنید. روی کاسه را بپوشانید و 12 تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید. لازم به ذکر است، نباید به گوشت ها نمک بزنید زیرا باعث سفت شدن کباب می شود. نمک را هنگام کباب کردن گوشت ها روی آنها بپاشید. 
4. سپس گوشت ها را بدون پیاز به سیخ بکشید و روی منقل، کباب کنید.

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید