برترین ها/ چی لازم دارم:
• 10 عدد بادنجان متوسط
• 5 عدد تخم مرغ
• یک بوته سیر
• یک کیلوگرم گوجه فرنگی
• 200 گرم کره یا روغن
• زردچوبه و نمک و فلفل سیاه
چطور بپزم:
1. بادنجان ها را کبابی و سپس آن ها را ساطوری کنید. سیرها را رنده کنید و در تابه کمی تفت دهید. بادنجان ها را هم تفت دهید تا روغن بیندازند. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
2. گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید، خرد و به مخلوط بادنجان ها اضافه کنید.
3. آب مواد که گرفته شد، تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا سفت شوند. این غذا را گرم سرو کنید.
4. شمالی ها آن را با برنج میل می کنند، اما با نان هم بسیار خوشمزه است.