برترین ها/ چی لازم دارم:
پنیر فتا (رنده شده): 200گرم
سینه مرغ: 2 عدد
سیر (رنده شده): یک حبه
برگ اسفناج (خردشده): 3 الی 4 عدد
گوجه فرنگی (خردشده): یک عدد
روغن زیتون: 4 الی 5 قاشق سوپ خوری
برگ ریحان (خشک شده): یک قاشق سوپ خوری
پاپریکا (پودر فلفل دلمه ای): 2 قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
چطور بپزم:
1. پنیر فتای رنده شده، سیر رنده شده و برگ اسفناج خردشده را با هم در ظرف مناسبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2. سینه های مرغ را به طور افقی برش دهید، طوری که لبه های آنها جدا نشود.
3. داخل آنها را با مخلوط پنیر پر کنید.
4. چند برش گوجه فرنگی اضافه کرده و به کمک خلال چوبی لبه های مرغ را محکم کنید.
5. روغن زیتون، برگ ریحان خشک شده، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
6. سینه های مرغ را در ظرف فر قرار دهید و مخلوط روغن زیتون را روی آنها بریزید.
7. ظرف را به مدت 25 الی 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا سینه های مرغ بپزند.
8. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و حدود 10 دقیقه دیگر به پخت مواد در فر ادامه دهید.
9. سپس سرو کنید.

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید