آخرین خبر/ چی لازم دارم:
پنیر خامه‌ای نرم شود ۸۵ گرم
کره نرم شده ۱ قاشق غذاخوری
پودر قند ۳ پیمانه
رنگ غذایی خوراکی (اختیاری) به مقدار لازم

چطوری درست کنم:
۱- درون کاسه بزرگی، پنیر خامه‌ای، کره و پودر شکر را با هم مخلوط کنید.
۲- اسانس نعنا را به آن اضافه کنید و در صورت تمایل، رنگ مورد نظرتان را به مخلوط اضافه کرده و یا آن را سفید رها کنید.
۳- مخلوط را به شکل توپ‌های کوچکی درآورده، سپس آن‌ها را درون پودر قند بغلطانید.
۴- آب نبات‌ها را روی کاغذ روغنی قرار داده و روی آن‌ها را با چنگال آغشته به پودر قند به شکل تخت درآورید.
۵- بگذارید حدود دو ساعت روی کاغذ روغنی خشک شوند، سپس آن‌ها را درون فریزر یا یخچال قرار دهید.

سایر نکات
آب نبات پنیری نعنایی را می‌توانید درون قالب‌های مختلف به اشکال گوناگون در‌آورید.

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید