چاره چی/ مواد اولیه طبخ قورمه جگر برای ۳ نفر
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
جگر گوسفند: به مقدار لازم
گوجه فرنگی: ۵ عدد
ادویه: به مقدار لازم
جعفری: ۵ قاشق غذاخوری (خرد شده)
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
پیاز: ۳ قاشق غذاخوری (خرد شده)
طرز تهیه قورمه جگر
جگرها را به مربع های کوچک (با اندازه پیشنهادی: سه سانتی متر در سه سانتی متر) تبدیل کنید. سپس قلیه های جگر را درون قابلمه بریزید و پس از افزودن مقدار کافی آب، نمک، فلفل و زردچوبه آن ها را بپزید. وقتی جگرها نیم پز شده بودند؛ سیب زمینی ها را نگینی کرده و به آن اضافه کنید.
حال باید گوجه فرنگی را هم نگینی کنید. هنگامی که جگرها تقریبا پخته شده بودند؛ جعفری، پیاز و گوجه را کمی تف دهید و سپس به جگرهای درحال پخت بیفزایید. پس از گذشت دقایقی رب گوجه فرنگی را به مواد درحال پخت اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.