چاره پز/ مواد لازم:
سیب زمینی (رنده شده): ۴ عدد
کدو حلوایی (رنده شده): یک دوم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
تخم مرغ: یک عدد
آرد: ۲ ق س
روغن: به مقدار لازم

مواد لازم میانی:
کدو سبر (نگینی خرد شده): یک عدد
کدو حلوایی (نگینی خرد شده): یک دوم پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): نصف یک عدد
پیاز (خرد شده): یک عدد
گوجه فرنگی (خرد شه): ۴۰۰ گرم
سینه مرغ: یک عدد
آرد: یک ق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
پاپریکا: به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
برگ جعفری (ریز خرد شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی و کدو حلوایی را رنده کرده و آب آنها رابگیرید. تخم مرغ، نمک و آرد را اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را به دو قسمت کرده و هر یک از کرپ ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

طرز تهیه لایه میانی:
سینه مرغ را با پیاز خرد شده، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پودر شده و پاپریکا مخلوط کرده و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس آن را در روغن کاملا تفت دهید. فلفل دلمه ای و سپس کدو حلوایی را اضافه کنید. مواد را به خوبی تفت دهید.
در پایان کدوسبز را اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد حدود ۵ دقیقه بپزد. در پایان آرد را اضافه و مخلوط کنید. برگ جعفری ریز خردشده را اضافه کرده و این مخلوط را روی کرپ ها بریزید و آنها را تا کرده و سرو کنید.

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید