ایران کوک/ مواد لازم برای 6 نفر:
ماهی بدون تیغ 700 گرم 
تخم مرغ 1 عدد
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
نان تست 4 عدد
پیاز 3 عدد 
سیر 2 حبه
آرد سوخاری و نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : 
پوست ، تیغ و استخوان ماهی را جدا کنید. سپس فیله های ماهی را همراه با پیاز و سیر 2 بار چرخ کنید تا یکدست شود.
نان های تست را خرد کنید و در مقداری آب یا شیر 1 دقیقه خیس دهید تا نرم شوند. سپس با فشار دست رطوبت اضافی نان را بگیرید و همراه با ماهی چرخ شده ، تخم مرغ ، جعفری خرد شده و مقداری نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. سپس کوفته هایی به اندازه یک گردو از مایه درست کنید.
کوفته ها را داخل آرد سوخاری بزنید. بعد داخل ماهیتابه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد کوفته ها را به روغن داغ اضافه کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس همراه با برنج ، نان ، سس جعفری و … تزیین و سرو کنید.
نکته ها : میتوانید به جای نان تست مقداری آرد سوخاری به مایه کوفته اضافه کنید تا حدی که بتوانید به کوفته شکل دهید.
حاضر است در : 35 دقیقه 

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید