آخرین خبر/ برای ماندگاری بیشتر مواد غذایی، توصیه‌های زیر را به کار ببرید.
۱. میوه‌ها و سبزی‌ها را جدا کنید: میوه‌ها و سبزی‌هایی را که به نگهداری در یخچال نیاز دارد، از میوه‌ها و سبزی‌هایی که می‌توانید خارج از یخچال نگه‌دارید جدا کنید. میوه گاز اتیلن زیادی پخش می‌کند و می‌تواند باعث زودتر فاسد شدن سبزی‌ها شود.
۲. تمام مواد غذایی را در یخچال نگذارید: برخی از مواد غذایی مانند سیب‌زمینی، پیاز، سیر، گوجه فرنگی و موز، معمولاً در قسمت‌های خنک آشپزخانه بهتر می‌ماند. گوجه فرنگی‌ها را از گرما دور نگه‌ دارید. موزها را از دیگر مواد غذایی تازه دور کنید و سیب زمینی، پیاز و سیر را در قسمت‌های تاریک و خنک، نگهداری کنید. غذاهایی مانند نان هم در کابینت، جانانی یا روی کانتر بهتر می‌ماند تا در یخچال.
۳. فقط چیزهایی را بخرید که نیاز دارید: یکی از علت‌های عمده اتلاف مواد غذایی این است که اغلب افراد بیشتر از مقدار مورد نیازشان مواد غذایی می‌خرند. سعی کنید دو بار در هفته، میوه و سبزی تازه بخرید.
4. یخچالتان را سازمان دهی کنید: میوه‌ها و سبزی‌های تازه به هوا نیاز دارد، بنابراین آن‌ها را در کیسه‌های پلاستیکی یا ظروف پلاستیکی قرار ندهید که هیچ سوراخ و راه هوایی ندارد، چون زودتر فاسد خواهد شد. قارچ‌ها باید در کیسه‌های کاغذی در یخچال نگهداری شود، کره و پنیر را می‌توانید در قسمت‌هایی که سرمای کمتری دارد بگذارید. لبنیات اگر در قسمت در یخچال نگه‌داری نشود، دوام بیشتری دارد چون در ِ یخچال بیشتر در معرض هوای گرم است. غذاهای بسته‌بندی شده مانند سس‌ها و چاشنی‌ها را در قسمت در ِ یخچال بگذارید زیرا این‌ها موادی دارند که باعث ماندگاری‌شان می‌شود. یخچالتان را انباشته نکنید چون هوا به خوبی جریان پیدا نمی‌کند. یخچالتان را برای عملکرد بهتر، همیشه تمیز نگه‌ دارید.

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید