برترین ها/ برای 6 الی 8 نفر چی لازم دارم:
آرد: یک کیلوگرم
تخم شربتی: 200 گرم
مغز تخم کدو: 150 گرم
مغز دانه آفتابگردان: 150 گرم
نمک: 20 گرم
خمیرمایه خشک: 20 گرم
آب: 600 میلی لیتر

مواد لازم رویه:

دانه کنجد: به مقدار لازم
مغز تخم کدو: به مقدار لازم

چطوری درست کنم:
1. خمیر مایه را حدود 10 الی 15 دقیقه در 50 میلی لیتر آب داغ قرار دهید تا پف کند.


2. آرد را در ظرف مناسبی بریزید. خمیرمایه، نمک و آب باقیمانده را به آرد اضافه و مخلوط کنید. به خوبی خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد.

3. روی خمیر را با پارچه ای نمدار بپوشانید و به مدت یک ساعت در محلی گرم قرار دهید تا ورآید.

4. سپس تخم شربتی، مغز تخم کدو و مغز دانه آفتابگردان را به آن اضافه کرده و به آرامی ورز دهید.

5. خمیر را به چهار قسمت کنید هر یک را در قالب نان پوشیده شده با کاغذ روغنی بگذارید و حدود 2 ساعت در محلی گرم قرار دهید تا دوباره ورآید.

6. روی آنها دانه کنجد و مغز تخم آفتابگردان بپاشید و به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نان ها بپزند.

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید