تک آشپز/ استیک کنجدی
چی لازم دارم:
نصف فنجان سویا سس
دو قاشق سوپ خوری شکر سرخ
دو قاشق سوپ خوری روغن گیاهی
دو قاشق سوپ خوری کنجد
دو قاشق چای خوری پودر پیاز
دو قاشق چای خوری آب لیمو
یک چهارم قاشق چای خوری پودر زنجبیل
4 ورقه گوشت به ضخامت دو و نیم سانت
چطور بپزم:
تمام مواد را بجز استیک در یک ظرف ریخته و خوب با هم مخلوط کنید . استیک را در مخلوط به دست آمده ریخته و زیر و رو کنید تا کاملا آغشته شود . سپس آنرا به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید . پس از آن ، استیک را تمیز کنید و روی کباب پز به مدت 6 تا 7 دقیقه هر طرف آن را کباب کنید .

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید