بیتوته/ بهتر است برای تهیه این کیک از یک روز پیش از جشنتان شروع به پخت کنید . لایه موس شکلاتی باید یک شب در فریزر بماند تا خودش را بگیرد .
لایه ی رد ولوت بافت نرمی دارد پس بهتر است به عنوان لایه ی زیرین استفاده نشود و لایه موس شکلاتی هم به خاطر بافت سبک و ژله ای که دارد حتما باید به عنوان لایه ی بالایی در کیک استفاده شود .
حدودا 1 و نیم فنجان اسپرینکل رنگی برای پوشش دور کیک نیاز خواهید داشت.
مواد لازم برای لایه موس شکلاتی:
پودر ژلاتین 2 ق چ
آب سرد 2 ق غ
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر نصف فنجان
شیر داغ 225 گرم
خامه قنادی 1 و نیم فنجان
چطور بپزم:
پودر ژلاتین را روی سطح آب پاشیده و 1 دقیقه بگذارید نرم شود . زرده تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود . ( سفیده ها را برای لایه کیک مرغ مگس خوار کنار بگذارید ) . حین هم زدن تخم مرغ ها شیر را کم کم اضافه کنید و سپس روی حرارت متوسط به بالا بگذارید و حدود 5 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شوند و به پشت قاشق بچسبند سپس از روی حرارت برداشته ژلاتین و شکلات را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا ذوب شوند . 20 دقیقه کناری بگذارید تا از حرارت بیوفتد .
یک قالب گرد 8 سانتی را با پلاستیک پوشانده به طوری که لبه های پلاستیک از قالب اضافه باشند که بعدا به راحتی بتوانید موس را ا قالب درآورید . . خامه را هم بزنید تا فرم بگیرد سپس به صورت دورانی با مواد شکلاتی مخلوط کنید تا یکدست شود . موس را در قالب ریخته رویش را صاف کنید و روی قالب را پوشانده یک شب در یخچال بگذارید تا سفت شود .
وقتی کاملا خودش را گرفت لایه موس شکلاتی را از فریزر خارج کرده و از قالب درآورده و در فریزر بگذارید تا بقیه ی لایه ها آماده شود .
مواد لازم برای لایه کیک مرغ مگس خوار:
آرد 1 فنجان معادل 120 گرم
شکر نصف فنجان + 2 ق غ معادل 125 گرم
نمک یک سوم ق چ
جوش شیرین یک سوم ق چ
دارچین یک سوم ق چ
سفیده تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع نصف فنجان معادل 120 میلی لیتر
وانیل نصف فنجان معادل نصف ق چ
آناناس خرد شده بدون آب 85 گرم
گردوی خرد شده یک سوم فنجان
پوره موز 1 عدد
چطور بپزم:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک قالب 20 سانتی را چرب کرده آرد پاشی کنید و کفش را با کاغذ روغنی بپوشانید .
5 ماده اول که خشک هستند را با هم مخلوز کنید . سفیده تخم مرغ ، روغن و وانیل را هم زده به مواد خشک اضافه نموده مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود سپس آناناس ، گردو و موز را مخلوط نموده به خمیر اضافه کنید .
خمر کیک را داخل قالب ریخته رویش را صاف کنید و به مدت 20 – 25 دقیقه در فر بگذارید بپزد و اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر خارج نموده 5 دقیقه بگذارید از حرارت بیوفتد سپس از قالب برگردانده روی توری سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود .
مواد لازم برای لایه کیک ردولوت:
آرد
1 و یک چهارم فنجان معادل 150 گرم
شکر
سه چارم فنجان معادل 150 گرم
جوش شیرین
نصف ق چ
نمک
نصف ق چ
پودر کاکائو
2 ق چ
روغن مایع
سه چهارم فنجان معادل 180 میلی لیتر
شیر
نصف فنجان معادل 120 میلی لیتر
تخم مرغ بزرگ
1 عدد
رنگ خوراکی قرمز
1 ق غ
سرکه سیب
نصف ق چ
عصاره وانیل
نصف ق چ
چطور بپزم:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک قالب 20 سانتی را چرب کرده آرد پاشی کنید و کفش را با کاغذ روغنی بپوشانید .
مواد خشک ( 5 تای اول لیست ) را با هم مخلوط نمایید . در یک کاسه دیگر روغن ، شیر ، تخم مرغ ، رنگ خوراکی ، سرکه و وانیل را هم بزنید تا یکدست شوند سپس به مواد خشک کم کم اضافه کرده هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند . قالب را با خمیر پر کرده رویش را صاف کنید و به مدت 25 – 28 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر خارج نموده 5 دقیقه بگذارید از حرارت بیوفتد سپس از قالب برگردانده روی توری سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود .
مواد لازم برای لایه کیک وانیل و خامه ترش:
خامه ترش نصف فنجان معادل 115 گرم
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
شکر نصف فنجان معادل 100 گرم
روغن مایع 2 و نیم ق غ
عصاره وانیل 1 ق چ
نمک یک چهارم ق چ
بکینگ پودر نصف + یک هشتم ق چ
جوش شیرین یک چهارم ق چ
آرد 1 فنجان معادل 120 گرم
چطور بپزم:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک قالب 20 سانتی را چرب کرده آرد پاشی کنید و کفش را با کاغذ روغنی بپوشانید .
خامه ترش ، تخم مرغ ، شکر ، روغن مایع و وانیل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس مخلوط آرد ، نمک ، بکینگ پودر و جوش شیرین را روی مواد مرطوب الک کنید و به آرام ی هم بزنید تا خمیر یکدست و نرم شود . سپس خمیر را داخل قالب ریخته به مدت 20 – 25 دقیقه در فر بگذارید بپزد و رویش شروع به قهوه ای شدن کند و اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر خارج نموده 10 دقیقه بگذارید از حرارت بیوفتد سپس از قالب برگردانده روی توری سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود .
مواد لازم برای لایه کیک شکلاتی:
آرد 1 فنجان معادل 120 گرم
پودر کاکائو الک شده یک چهارم فنجان + 2 ق غ معادل 50 گرم
جوش شیرین نصف ق چ
نمک یک چهارم ق چ
کره ذوب شده و گرم نصف فنجان معادل 115 گرم
شکر قهوه ای روشن 1 و یک چهارم فنجان معادل 310 گرم
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
عصاره وانیل 1 ق چ
قهوه دم کشیده یا آب داغ نصف فنجان معادل 120 میلی لیتر
چطور بپزم:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک قالب 20 سانتی را چرب کرده آرد پاشی کنید و کفش را با کاغذ روغنی بپوشانید .
آرد ، پودر کاکائو ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط نمایید . در کاسه ای دیگر کره ذوب شده و شکر قهوه ای را با قاشق چوبی مخلوط نمایید . تخم مرغ و وانیل را به کره اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود . مخلوط آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند . قهوه یا آب داغ را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و یکدست شود .
خمیر را درون قالب ریخته رویش را صاف کنید و به مدت 30 – 40 دقیقه در فر بگذارید بپزد و اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر خارج نموده 10 دقیقه بگذارید از حرارت بیوفتد سپس از قالب برگردانده روی توری سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود .
مواد لازم برای فراستینگ پنیری و تزئین کیک:
پنیر خامه ای هم دما با اتاق 225 گرم
کره نرم 1 و نیم فنجان
عصاره وانیل 1 ق چ
پودر شکر الک شده 900 گرم
اسپرینکل رنگین کمانی 1 و نیم فنجان
گیلاس گلسه یا میوه دلخواه 6 عدد
چطور بپزم:
پنیر خامه ای ، کره و وانیل را با هم مخلوط کرده هم بزنید تا یکدست شود . شکر را اضافه کرده هم بزنید تا حجمش زیاد شود .
لایه ی کیک شکلاتی را روی ظرف سرو گذاشته و رویش را با یک سوم فنجان پنیر خامه ای بپوشانید کیک وانیلی را روی کیک شکلاتی گذاشته رویش را کرم پنیر بکشید سپس کیک رد ولوت را بگذارید و رویش را با کرم بپوشانید سپس لایه کیک مرغ مگس خوار را گذاشته و رویش را با کرم پنیر پوشانده و در نهایت لایه موسس شکلاتی را رویش قرار دهید . ممکن است لایه موس کمی از لایه های کیک بزرگتر باشد که بعد از گذاشتن آن روی کیک ها میتوانید با دورش را برش بزنید تا با لایه های زیرین هم اندازه شود . تمام سطح کیک به جز روی ان را با کرم پنیری بپوشانید و سپس با دست اسپرینکل ها را از فاصله ی نزدیک محکم به طرفش پرت کنید و این کار را ادامه دهید تا تمام سطح کیک از اسپرینکل پوشانده شود .
باقیمانده ی فراستینگ را به قیف با ماسوره ی ستاره ای منتقل کرده و دور تا دور کیک را ستاره بزنید و سپس روی هرکدامشان گیلاس یا میوه ی دلخواهتان قرار دهید .
کیک را با پلاستیک پوشانده در یخچال نگهداری کنید و 1 ساعت قبل از مهمانی از یخچال دراورید و کناری بگذارید تا به دمای محیط برسد .

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید