نمایندگان مجلس منتخبان ملت هستند برخی این صحبت‌ها را مطرح می‌کنند تا اعتماد مردم را نسبت به منتخبین مورد اعتماد آنها از بین ببرند و نهادهای جمهوری اسلامی را تضعیف کنند.

مسئله‌ی افزایش حقوق نمایندگان، موضوعی مهم و پُرحاشیه بود که اخیرا مطرح و در میان پس‌لرزه‌های زلزله‌ی تهران به فراموشی سپرده شد. اما حالا با دور شدن زمین لرزه از تهران و منهدم شدن اغتشاشگران، بار دیگر زمان پرداختن به آن رسیده است تا شاید کمی از امواج شایعات بکاهد. در این راستا در گفتگویی صمیمانه با "سید حسین نقوی حسینی" سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، به زوایای مهم این خبر می‌پردازیم.

سید حسین نقوی حسینی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار تبیان در رابطه با صحت افزایش 70 درصدی حقوق نمایندگان مجلس و حواشی آن گفت: "نحوه دریافت حقوق نمایندگان به طرق مختلف می باشد. مثلا یک نفر قاضی است و حقوق خود را از طریق قضاوت دریافت می کند، دیگری استاد دانشگاه است و حقوق خود را از طریق تدریس به دست می آورد، کسب حقوق برای همه یکسان نیست البته هستند کسانی که درآمد خود را از مجلس دریافت می کنند که البته این هم شرایط خاص خود را دارد. به عنوان مثال تحصیلات و سطح جانبازی و یا ایثارگری در هر کدام از افراد متفاوت است و باعث افزایش یا کاهش حقوق می شود، همان طور که در تمامی ادارات این شیوه اجرایی می شود. اما این گونه نیست که حقوق نمایندگان 70 درصد، 50 درصد، 40 درصد و یا 30 درصد افزایش یافته باشد چنین مطالبی کذب محض است و صحت ندارد." 

متاسفانه تظاهرات اقتصادی مردم به دست مخالفین جمهوری اسلامی افتاد و آنها شروع به ضربه زدن به اموال عمومی و خسارت وارد کردن به جان و مال مردم کردند.

وی در ادامه با اشاره به تضعیف اعتماد مردم به نمایندگان ملت از طریق القای این نوع سخنان گفت: "نمایندگان مجلس منتخبان ملت هستند برخی این صحبت‌ها را مطرح می‌کنند تا اعتماد مردم را نسبت به منتخبین مورد اعتماد آنها از بین ببرند و نهادهای جمهوری اسلامی را تضعیف کنند. وقتی این شایعات را که اساسا کذب است منتشر می کنند یعنی اعتماد مردم به مسئولین را نشانه رفته اند البته برای این که این گونه اتفاقات رخ ندهد و زمینه سواستفاده ایجاد نشود بهتر است شفاف سازی صورت بگیرد و مسئولین در زمینه حقوق خود روشن گری کنند، به عنوان مثال؛ دریافتی کارشناسان دولت از مدیران ارشد گرفته تا مشاورین رئیس جمهور، روسای مجلس و نمایندگان را شفاف سازی کنند و حقوق خود را به اطلاع مردم برسانند که به عنوان مثال نماینده ای 6 میلیون تومان حقوق می گیرد، در این صورت دروغ پردازی ها و شایعات  منتشر شده نمی تواند اثر زیادی روی افکار عمومی داشته باشد."

نقوی حسینی هم‌چنین درباره اعتراضات اقتصادی اخیر مردم و اغتشاشات صورت گرفته پس از آن گفت: "باید توضیح بدهم که اعتراض با اغتشاش برابر نیست. این که مردم بخواهند به خاطر مشکلات اقتصادی، رکود، بیکاری، بحران گرانی و ... اعتراض داشته باشند تردیدی وجود ندارد و حق طبیعی آنان است. مردم گرفتار هستند باید زندگی‌شان تامین شود باید امید داشته باشند از این رو وقوع این اعتراضات اقتصادی دور از ذهن نبوده و نیست اما حوادث اخیر با این اعتراضات شروع شد و در نهایت به غتشاشات تبدیل شد."

این نماینده مجلس ادامه داد: "متاسفانه تظاهرات اقتصادی مردم به دست مخالفین جمهوری اسلامی افتاد و آنها شروع به ضربه زدن به اموال عمومی و خسارت وارد کردن به جان و مال مردم کردند. این دیگر اعتراض نبود اغتشاش بود، همانطور که می دانید اعتراض منشا داخلی داشته اما اغتشاش منشا خارجی دارد، بسیاری از اغتشاشاگران که شناخته شده نیز هستند در جریان این ماجراها بودند."

در واقع باید گفت اعتراض در جای خود اغتشاش نیز در جای خود تعریف می شود. پس از آنکه مردم به میدان آمدند عقب نشینی کردند خیلی از معترضین گفتند که ما با آنها نیستیم و هدفمان اغتشاش نبوده بلکه اعتراض بوده در پایان هم دیدیم مردم به صحنه آمدند و این ناآرامی ها پایان یافت.

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید