برترین ها/ ترافل نارگیل نوعی شکلات خوشمزه و لذیذ است که به سادگی تهیه میشود و برای پذیرایی از مهمانها انتخابی متفاوت و منحصر به فردی محسوب میشود.
میزان سرو: حدود 25 عدد
مواد لازم:
پودر نارگیل: 200 گرم
پودر شکر: 70 گرم
خامه: 100 میلی لیتر
کره: 70 گرم
شکلات شیری: 100 گرم
شکلات تلخ: 100 گرم
طرز تهیه:
1. پودر نارگیل و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
2. کره و خامه را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کره ذوب شود.
3. مخلوط پودر نارگیل و پودر شکر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. خمیر به دست آمده را حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
4. سپس گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و روی کاغذ روغنی قرار دهید. روی آنها را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
5. شکلات تلخ و شکلات شیری را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید.
6. با استفاده از خلال چوبی ترافل ها را در شکلات شیری و یا شکلات تلخ ذوب شده فرو کنید و دوباره روی کاغذ روغنی قرار دهید.
7. اجازه دهید ترافل ها حدود 2 ساعت در یخچال بمانند و سپس سرو کنید.