خراسان/ مواد لازم
جو نیم کوب – نصف پیمانه
عدس – سه چهارم پیمانه
روغن زیتون - چهار قاشق غذاخوری
هویج رنده شده - یک عدد
قارچ خرد شده - ۱۵۰ گرم
سیر – یک حبه
فلفل قرمز – یک قاشق چای خوری
پودرآویشن - دو قاشق چای خوری
آرد – نصف پیمانه
جعفری خرد شده – یک چهارم پیمانه
گردوی خرد شده – یک چهارم پیمانه
تخم مرغ هم زده شده – یک عدد
پنیر ورقه ای - شش‌ عدد
نمک - به مقدار کافی
طرز تهیه
در قابلمه متوسطی یک و نیم لیوان آب بریزید و جو را به همراه کمی نمک به آن اضافه کنید.شعله گاز را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید، سپس شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید.حدود ۲۵ دقیقه به پخت ادامه دهید تا جو نرم شود. سپس جو را آبکش و آب آن را کاملاً جدا کنید.
در قابلمه دیگری، عدس را به همراه آویشن و کمی نمک و دو و نیم لیوان آب بپزید تا عدس هم نرم شود و سپس آن را آبکش کنید.تا جو و عدس پخته می‌شود، دو قاشق روغن زیتون را در تابه ای بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید.هویج و پیاز را در روغن بریزید و مرتب هم بزنید تا نرم شود.قارچ را هم به آن ها اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا آب قارچ بخار شود و قارچ ها به رنگ قهوه‌ای درآید. سیر خرد شده، فلفل قرمز و یک قاشق چای خوری آویشن را به مخلوط اضافه کنید و یک دقیقه دیگر روی شعله هم بزنید تا معطر شود. مخلوط قارچ را از روی حرارت بردارید و در صورت لزوم کمی نمک و فلفل اضافه کنید.عدس ها را در کاسه بزرگی با گوشتکوب بکوبید تا نرم شود. سپس جو پخته شده، مخلوط قارچ، آرد، جعفری و گردو را به آن اضافه و مخلوط کنید. 
تخم مرغ را هم به مخلوط بیفزایید و هم بزنید. 
مایه تهیه شده را به شش قسمت تقسیم کنید.هر قسمت از مایه را به شکل یک همبرگر فرم بدهید. در روغن یک طرف همبرگر را سرخ کنید، سپس آن را برگردانید و یک ورقه پنیر روی آن قرار دهید. صبر کنید تا پنیر ذوب و طرف دیگر همبرگر هم سرخ شود. همبرگر سبزیجات سوئیسی را با نان همبرگر، قارچ سرخ شده، کاهو و گوجه سرو کنید.
نکته: می‌توانید مقداری از قارچ های سرخ شده را جدا کنید و موقع سرو کردن روی همبرگر قرار دهید.


با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید