فوت و فن/ این لازانیا را میتوانید در فریزیر نگهداری کنید. البته باید اجازه دهید کاملا خنک شود. سپس آن را به اندازههای دلخواه برش دهید و داخل ظرف مناسب بگذارید و آن را داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید و در فریزر نگهدارید.
تعداد: ۸ نفر
زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
زمان استراحت: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: یک ساعت و ۱۵ دقیقه
چی لازم دارم:
۹ نودل لازانیا
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
سه حبه سیر رنده شده
یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
نمک و فلفل سیاه
۴ پیمانه شیر کمچرب
¼ پیمانه نشاسته ذرت
۳۰۰ گرم برگ اسفناج تازه
نصف پیمانه برگهای تازه جعفری، خرد شده
¼ قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
یک عدد کدو حلوایی حدود یک کیلوگرم
دو پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
چطور بپزم:
۱- فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. لازانیاها را در آب گرم بپزید تا نرم شود و آبکش کنید.
۲- روغن را در تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز، سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. اگر مواد خیلی خشک شدند، یک یا دو قاشق غذاخوری آب اضافه کنید.
۳- سپس، نصف پیمانه شیر و نشاسته ذرت را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. ۳ ٫ ۵ پیمانه شیر باقی مانده را در یک قابلمه روی حرارت ملایم گرم کنید. پس از جوشیدن، نشاسته ذرت را به شیر گرم اضافه کنید و دوباره بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید تا حدود ۵ دقیقه در حالت نیمجوش بماند و غلیظ شود. سپس مخلوط پیاز را اضافه کنید. در آخر، جعفری، جوزهندی، اسفناج، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. پس از یک یا دو دقیقه از روی حرارت بردارید.
۴- ظرف پیرکس را با روغن چرب کنید. یک لایه لازانیا، یک لایه مخلوط اسفناج و یک لایه کدو حلوایی بگذارید روی آنها پنیر موزارلا بپاشید، دوباره یک پیمانه مخلوط اسفناج بریزید و همین مراحل را تکرار کنید.
۵- لازانیا را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دید تا سطح ان طلایی شوند. باقی مانده پنیر را روی لازانیا بریزید و ۱۵ دقیقه دیگر در فر بپزید تا پنیرها آب شوند.
ارزش غذایی:
کالری: ۱۲۴
چربی: ۱۰ گرم
کلسترول: ۵۳ میلیگرم
کربوهیدرات: ۴ گرم
قند: ۹ گرم
پروتئین: ۵ گرم
سدیم: ۲۵۵ میلیگرم
پتاسیم: ۳۸ میلیگرم
کلسیم: ۱۱۱ میلیگرم
آهن: ۱ میلیگرم