آخرین خبر

چی لازم دارم:
مرغ بریان :
مرغ کامل با پوست :۱عدد

پیاز سفید متوسط :۱عدد
سیر : ۴حبه
آویشن تازه :۱دسته کوچک
نمک : به میزان لازم
دانه فلفل سیاه : ۲/۱ قاشق چایخوری
گوجه گیلاسی : برای تزئین
لیمو سبز تازه :۱عدد
ساقه کرفس :۱ عدد خرد شده
زیره : کمی
سس مایونز :۱پیمانه
مواد لازم برای رشته پلو :
رشته خردشده : ۱ پیمانه

بلغور پلویی : ۲ پیمانه
پیاز نگینی خردشده متوسط : ۱ عدد
فلفل سبز شیرین : ۲عدد
گوجه ریز شده : ۱عدد بزرگ
رب گوجه : یک ونیم قاشق غذاخوری
آب مرغ : ۱پیمانه
کره : ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع : ۴ قاشق غذاخوری
نمک : ۱ قاشق چایخوری
آب گرم : ۱ پیمانه
چطور بپزم:
مرغ را شسته و خشک کرده و داخل و رویش نمک بپاشید. پیاز را چهار قاچ کنید. همراه با سیر درسته، آویشن تازه و دانه فلفل سیاه داخل شکم مرغ قرار دهید.

روی مرغ را با سس مایونز بپوشانید. سپس روی آن زیره و فلفل بپاشید. بال ها و پاهای مرغ را با سیخ چوبی یا به کمک نخ و سوزن به هم وصل کنید.
مرغ را در سینی فر، در طبقه وسط تا موقعی که کامل سرخ شود، قرار دهید. تقربیا دو ساعت زمان لازم دارد تا این مرغ کامل بپزد.
بهتر است مرغ را از شب قبل یا ۵ – ۶ ساعت زودترمزه دار کنید.
برای گرفتن نتیجه بهتر یک کاغذ کیک را که آغشته به روغن است، روی مرغ بکشید و بعد در فر بگذارید تا مرغ خشک نشود. همچنین یک ظرف آب در کف فر قرار دهید.
طرز تهیه رشته پلو:
در قابلمه، ابتدا کره را آب کرده و بعد کمی روغن مایع بریزید. رشته را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

در این حد تفت دهید که رشته کمی رنگ بگیرند.
بعد از تفت دادن رشته، بلغور وپیاز خردشده را اضافه کرده و باز با هم تفت دهید.
فلفل خردشده و رب و گوجه فرنگی خرد شده را بعد از تفت دادن بلغور و پیاز به مواد اضافه کنید. همچنان تفت دادن را ادامه دهید. آب مرغ و نمک و آب جوش را اضافه کرده، در قابلمه بگذارید تا با هم جوش بزنند.
اجازه دهید پلو طبق شکل دم بکشد.
پلو آماده سرو است.

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید.