سوران
مواد اولیه:
برنج زعفرانی دم کرده دو پیمانه
نخود فرنگی یک پیمانه
ذرت نصف پیمانه
تربچه پنج عدد
فلفل دلمهای سبز و زردو گوجه سفت دو عدد
کاهو یک بوته
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
جعفری خرد شده چهار قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1/3 پیمانه
مواد لازم برای تهیه سس ایتالیایی:
پیاز بزرگ و برگ بو یک عدد
گوجهفرنگی رنده شده سه عدد
سیر دو حبه
رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
آب گوشت یک پیمانه
فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه سالاد:
تمام سبزیها را خرد کرده و به آن روغن زیتون و فلفل قرمز میافزاییم. زمانی که کاملا مواد مخلوط شد برنج دم کرده را به آن اضافه میکنیم. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و با سس ایتالیایی سرو مینماییم.
طرز تهیه سس:
ابتدا پیاز را خرد و کمی تفت میدهیم. سپس سیر را به آن اضافه میکنیم تا طلایی شود. گوجهفرنگی رنده شده را همراه با رب گوجهفرنگی فلفل سیاه، آب گوشت و برگ بو به آن میافزاییم تا زمانی که غلیظ شده و سس آماده شود. در انتها برگ بو را از آن خارج میکنیم.