خراسان

چی لازم دارم:
بادمجان - دو عدد
پنیر سفید- 150 گرم
زیتون - چهار عدد
جعفری خرد شده -چهار قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای سس:
روغن زیتون - یک قاشق سوپ خوری
آب پرتقال - نصف فنجان
پیاز خرد شده - چهار عدد
سیر خرد شده - چهار حبه
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده - دو عدد
نمک و فلفل - به مقدار لازم
چطور بپزم:
پیاز و سیر را با دو قاشق روغن زیتون کمی تفت می دهیم تا پیازها طلایی شود.

بعد فلفل و آب پرتقال را به آن اضافه و حرارت را کم می کنیم و حدود 4 تا 5 دقیقه زمان می دهیم تا سس جا بیفتد.
بادمجان ها را از طول چند برش می زنیم (برش ها حدود یک سانتی متر باشد) به آن ها نمک می زنیم چند دقیقه ای کنار می گذاریم تا تلخی بادمجان ها گرفته شود.
بعد بادمجان ها را خشک و کمی روغن زیتون اسپری می کنیم و در فر می گذاریم تا هر دو طرف بادمجان ها طلایی شود.
مواد داخل رول های بادمجان را با هم مخلوط می کنیم (پنیر،زیتون سیاه خرد شده،جعفری خرد شده) و روی هر برش بادمجان به اندازه یک قاشق سوپ خوری از مواد می گذاریم و بادمجان ها را رول می کنیم. از طرف انتهای رول در ظرف می چینیم و سس آماده شده را روی آن می ریزیم و به مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم تا مواد گرم شود و سس به خورد بادمجان ها برود (5 تا 10 دقیقه زمان کافی است.)

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید.