آخرین خبر

چی لازم دارم:
تخم مرغ......2عدد 
آرد......1پیمانه و یک سوم پیمانه 
ماست......نصفه پیمانه 
شکر......3/4 پیمانه 
روغن مایع......نصفه پیمانه 
بکین پودر......1قاشق مربا خوری 
وانیل.....نوک چاقو 
مواد میانی:
نشاسته ذرت.....1/4 پیمانه
شکر......1/2 پیمانه
شیر.....2لیوان 
کره.....25 گرم
میوه دلخواه.....به مقدار لازم 

چطوری درست کنم:
ابتدا زرده و سفیده را جدا کنده.سفیده را با همزن خوب می زنیم تا سفت و پفکی شود.زرده و وانیل را با شکر می زنیم تا کرم رنگ شود.ماست را می ریزیم و سپس روغن را اضافه می کنیم.آرد و پکین پودر را مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم.به مواد اضافه می کنیم.و در آخر سفیده را می ریزیم.بهتر است که به حالت دورانی هم بزنیم تا پف کیک نخوابد.داخل قالب تارت تو گود می ریزیم. اگه قالب تارت تو گود ندارید، می تونید داخل تارت معمولی بریزید و در آخر پخت یک سانت از لبه کیک رو خارج کنید.داخل فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار می دهیم.قالب را روغن جدا کنده بزنید. شروع به درست کردن مواد رویه می کنیم.نشاسته ذرت و شکر را مخلوط می کنیم بعد شیر را اضافه می کنیم.روی حرارت گذاشته تا به غلظت فرنی برسد.یادتون باشه برای درست کردن مواد رویه، مدام هم بزنید. نزارید به امان خدا.گلوله میشه. بعد که کیک پخت بزارید کمی خنک بشه بعد از مواد مون روی کیک بریزید و روی کیک میوه بچنید.

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید.