چاره چی
چاره چی/ بادمجان جز غذاهایی است که حرف های زیادی پشت سرش می زنند.
عده ای آلرژی و خارش بدن را پس از مصرف بهانه می کنند. عده ی دیگری هم که با آلرژی مشکلی ندارند، چرب و روغنی بودن آن را مشکل بزرگش می دانند. در این چگونه روش های سرخ کردن بادمجان با روغن کمتر را آموزش می دهیم تا دل هواداران غذاهای رژیمی را هم به دست بیاوریم.
۱ – ماهی تابه های چدنی و سرامیکی روغن بسیار کمتری برای آشپزی می طلبند. با این حال باز هم می توان روغن مورد نیاز را کمتر کرد. ابتدا ماهی تابه را حسابی داغ کنید سپس کمی روغن کف آن بمالید. بادمجان ها را در ماهیتابه بچینید و با برس روی آن ها روغن بمالید. وقتی یک طرف سرخ شد آن ها را پشت و رو کنید.
۲- قابلمه ای آب جوش آماده کنید. بادمجان را ۵ دقیقه داخل آب جوش قراردهید و بعد از خشک کردن روی یک دستمال تمیز آن ها را سرخ کنید.