خراسان

مواد لازم

هویج رنده شده – یک عدد
سس مایونز- یک قاشق غذاخوری
آرد سوخاری – دوقاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
گوشت چرخ کرده مرغ – دو پیمانه
گشنیز ساطوری شده – به میزان دلخواه
تخم مرغ – یک عدد
روش تهیه
ابتدا مرغ چرخ شده را با گشنیز، سس مایونز و هویج، خوب مخلوط کنید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند؛ سپس با دست توپ های کوچک درست کنید.
این توپ ها را ابتدا در آرد سفید بغلتانید و سپس در مخلوط تخم مرغ و زعفران بزنید و بعد در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.
توپ ها را در سینی فر بچینید و در فر با حرارت ٤٥ درجه بگذارید تا مغز پخت شود.
سیب زمینی ها را با پوست خوب بشویید.

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید