بیتوته

چی لازم دارم:
لبو ۴ عدد
کره ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری 
شیره انگور یک چهارم پیمانه 
آرد ساده یا سبوس دار ۲ تا ۳ قاشق
چطور بپزم:
چغندر خام را رنده کنید و با کمی کره در تابه تفت دهید و بگذارید تا هم بپزد و هم به روغن بیفتد و آبش کشیده شود.

با لبوی پخته هم می‌توان این حلوا را تهیه کرد. در آن صورت فقط در کره کمی تفت دهید و خاموش کنید.
سپس در تابه‌ای دیگر آرد را کمی تفت دهید تار رنگش تغییر کند و بو داده شود.
اکنون چغندر تفت داده شده را با آرد بو داده مخلوط کنید و کمی دیگر با هم تفت دهید.
سپس حدود ۳/۴ لیوان شیره انگور را داخل آن ریخته و هم بزنید تا کم کم به روغن و شیره بیفتد.
اگر کمی سفت است می‌توانید ۱/۳ لیوان آب اضافه کنید و بهم بزنید و حرارت دهید تا آب آن به خورد حلوا برود.
اکنون حلوای شما آماده است تزیین کنید و سرو کنید.
شیره انگور حالت سردی چغندر را خنثی می‌کند.
اگر اهل لبو باشید این حلوا بسیار زیبا و خوشمزه و زینت بخش میز میهمانی شماست.

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید