سوران
سوران/ طرز تهیه قزل آلای سرخ شده با انواع قارچ
چی لازم دارم:
ماهی قزل آلای استخوان گرفته - چهار عدد
گوشت خرد شده و سرخ شده - یکصد گرم
قارچ تازه و ریز شده - شش فنجان
پیاز خرد شده - یک و نیم فنجان
کره - سه قاشق غذا خوری
روغن نباتی - سه قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده - سه قاشق غذا خوری
آویشن خشک - یک و نیم قاشق چایخوری
آب لیموی تازه - دو قاشق غذا خوری
چطور بپزم:
3قاشق غذاخوری کره وروغن را در یک قابلمه نسبتا بزرگ با حرارت متوسط ذوب کنید . قارچ ها، پیاز،کرفس،جعفری وآویشن را به آن اضافه کنید وتا زمانی که قارچها قهوه ای شده وتمام آبشان تبخیر شود به پختن ادامه دهید و مرتبا به هم بزنید .
مخلوط را ازروی آتش بردارید آن را با گوشت سرخ شده و چاشنی هایی که دوست دارید به عنوان پر کننده و نمک وفلفل مخلوط کنید و بگذارید خنک شود قبلا فر را تا350 درجه فارنهایت گرم کنید .
شکم ماهی را باز کرده ، روی آن قطره قطره آب لیمو بریزید.نمک و فلفل بر آن بپاشید با یک قاشق از مخلوط به طور مساوی در داخل شکم ماهی بریزید و آن را ببندید ، سطح بیرونی ماهی را به کره آغشته کنید،تا زمان پخت کامل (تقریبا30 دقیقه) آن را در فرنگاه دارید. پس از این مدت ماهی را در ظرف قرار دهید وصرف کنید