سوران

سوران/ طرز تهیه قزل آلای سرخ شده با انواع قارچ
چی لازم دارم:
ماهی قزل آلای استخوان گرفته - چهار عدد

گوشت خرد شده و سرخ شده - یکصد گرم
قارچ تازه و ریز شده - شش فنجان
پیاز خرد شده - یک و نیم فنجان
کره - سه قاشق غذا خوری
روغن نباتی - سه قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده - سه قاشق غذا خوری
آویشن خشک - یک و نیم قاشق چایخوری
آب لیموی تازه - دو قاشق غذا خوری 
چطور بپزم:
3قاشق غذاخوری کره وروغن را در یک قابلمه نسبتا بزرگ با حرارت متوسط ذوب کنید . قارچ ها، پیاز،کرفس،جعفری وآویشن را به آن اضافه کنید وتا زمانی که قارچها قهوه ای شده وتمام آبشان تبخیر شود به پختن ادامه دهید و مرتبا به هم بزنید .

مخلوط را ازروی آتش بردارید آن را با گوشت سرخ شده و چاشنی هایی که دوست دارید به عنوان پر کننده و نمک وفلفل مخلوط کنید و بگذارید خنک شود قبلا فر را تا350 درجه فارنهایت گرم کنید .
شکم ماهی را باز کرده ، روی آن قطره قطره آب لیمو بریزید.نمک و فلفل بر آن بپاشید با یک قاشق از مخلوط به طور مساوی در داخل شکم ماهی بریزید و آن را ببندید ، سطح بیرونی ماهی را به کره آغشته کنید،تا زمان پخت کامل (تقریبا30 دقیقه) آن را در فرنگاه دارید. پس از این مدت ماهی را در ظرف قرار دهید وصرف کنید

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید