آخرین خبر

آخرین خبر/ چی لازم دارم:
خمیرهزارلا یا میل‌فوی 500 گرم
شیر 1 پیمانه
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر 1/3 پیمانه
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
کره 1 قاشق سوپخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
توت فرنگی به مقدار لازم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکلات خرد شده 120 گرم
آب جوش 2 قاشق سوپخوری
کره 1/5 قاشق سوپخوری
شربت بار یا شهد غلیظ 2 قاشق چایخوری
گردو 8 عدد
چطوری درست کنم:
شیر را داغ کنید سپس زرده تخم‌مرغ، شکر، آرد ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید و 2 قاشق سوپخوری شیرداغ به این مخلوط بیفزایید و شیرداغ را آرام آرام به این مخلوط بیفزایید سپس این مخلوط را از صافی بگذرانید و این مایه را روی بخار آب قرار دهید. مرتب هم بزنید تا مایه غلیظ شود سپس کره و وانیل را اضافه کنید و مایه را از روی حرارت بردارید و روی آن را بپوشانید تا خنک شود سپس خمیر را به قطر 1 سانتی‌متر باز کنید و 16 مربع یا مستطیل 7×10 سانتی‌متر ببرید و آن‌ها را در سینی فر چرب شده بچینید و با چنگال روی خمیر را سوراخ کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود فر را در دمای 200 درجه گرم کنید و خمیر را به مدت 10 دقیقه در این دما بپزید تا خوب ورقه‌ورقه شود سپس دما را به 175 درجه برسانید. و 10 تا 15 دقیقه دیگر اجازه دهید خمیر بپزد سپس آن را روی رفع مشبک قرار دهید تا خنک شود.
برای تهیه مایه رویه:
شکلات را در کاسه‌ای بریزید و روی بخارآب قرار دهید تا شکلات ذوب شود سپس شکلات را از روی حرارت بردارید آب و کره و شربت یا شربت ذرت و آب را اضافه کنید و اجازه دهید مایه در دمای اتاق سرد شود سپس نان‌ها را از وسط با دست نصف کنید از مایه کرم و لایه دوم نان را روی آن قرار دهید لایه اول پر کنید.
سپس روی شیرینی را با رویه شکلاتی بپوشانید و با گردو و توت‌فرنگی آن را تزیین کنید.

با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید