آخرین خبر
خرین خبر/ این نوشیدنی با آب برنج و عصاره وانیل تهیه میشود و برای مزهدار شدن آن میتوانید از عطر چوب دارچین استفاده کنید
چی لازم دارم:
برنج سفید (پخته نشده)یک پیمانه
آب گرم یک لیتر
شیر کامل نصف پیمانه
عصاره وانیل دو قاشق چایخوری
عصاره بادام نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
شکر¼ پیمانه
چوب دارچین برای تزئین
چه جوری درست میشه:
۱ – در مخلوطکن برنج و آب گرم را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هم بزنید تا کاملا خرد و ریز شوند. اما نباید پودر شوند. این مخلوط را به مدت ۶ تا ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا برنجها کاملا خیس بخورند.
✍️طرز تهیه
۲ – مخلوط برنج را آبکش کنید و سپس از درون صافی عبور دهید تا هیچ برنجی در نوشیدنی باقی نماند.
۳ – آب برنج را درون مخلوطکن بریزید و شیر را به آن اضافه کنید. سپس عصاره وانیل، بادام و پودر دارچین را بیفزایید. در آخر نیز شکر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
۴ – هورچاتا را به همراه یخ و چوب دارچین (برای تزئین) سرو کنید.
نکته : می توانید در تهیه این نوشیدنی به جای عصاره بادام از پودر بادام استفاده کنید . برای اینکار کافیست حدود ۵ تا ۱۰ عدد بادام را آسیاب کنید .