آخرین خبر

آخرین خبر/ چی لازم دارم:
• ۲۵۰ گرم شکلات سفید
• ۲/۵ قاشق غذاخوری گلوکز
• ۱۶۰ گرم شیر عسلی تغلیظ شده
• ۷۰ گرم کره
• ۱۵۰ گرم آجیل شیرین
چه جوری درست میشه:
شیرعسلی و کره را در ظرف پیرکس بریزید و با قدرت ۶۰۰ وات به مدت ۹۰ ثانیه در ماکروویو قراردهید. در این مدت دوبار آن را هم بزنید. سپس گلوکز را اضافه کنید و به مدت ۶۰ ثانیه در مایکروفر با قدرت ۶۰۰ وات قرار دهید.

شکلات ها را نیز در ظرف جداگانه بریزید و دو دقیقه دیگر در ماکروویو با قدرت ۶۰۰ وات بگذارید.
شکلات را به شیر عسلی اضافه کنید و هم بزنید. آجیل شیرین را به آن اضافه کنید.
کف قالبِ ناودانی با نایلون بپوشانید و چرب کنید. مواد را در قالب بریزید در یخچال به مدت ۶ ساعت قراردهید. سپس از قالب خارج کنید و با چاقو به ضخامت ۵/۱ سانتی متر برش بزیند و در کپسول کاغذی قراردهید.

عکس تزئینی است.