ایرنا

ایرنا/ حجت الاسلام رئیسی گفت: از دانشجویان می خواهم در گفتمان سازی و گفت و گو به فضای مجازی بسنده نکنند بلکه مبادرت ورزیدن نسبت به راه انداختن کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه ها و طرح مباحث علمی و سیاسی می تواند در بصیرت آفرینی موثر باشد.

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در ویژه برنامه گرامیداشت روز دانشجو و شهدای جهان اسلام با عنوان 'ابناء الخمینی' در دانشگاه پیام نور مشهد افزود: جنبش دانشجویی جایگاه ممتازی در ایجاد نشاط و بصیرت آفرینی در محیط دانشگاه و جامعه دارد و دانشجویان دلداده انقلاب اسلامی، آرمانگرا، تحول خواه و گفتمان ساز هستند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: راهبردهای جهان اسلام ایجاد وحدت، پیاده کردن شعار ما می توانیم، امیدآفرینی با مکتب انتظار، ایستادگی، دشمن شناسی و دشمن ستیزی است اما در مقابل راهبردهای دشمن ایجاد تفرقه، یاس و ناامیدی با مکتب انظلام، وادادگی، وادار کردن ملتها به عقب نشینی و وابسته کردن آنها به استکبار است.
وی بیان کرد: امتداد راهبردی جهان اسلام در کشورهای ایران، عراق، یمن، سوریه، نیجریه، بحرین، لبنان و فلسطین، همان راهبرد امام رضا (ع) مبنی بر خستگی ناپذیری در برابر دشمن و برافراشتن پرچم عدالت، مبارزه با ظلم و حق خواهی در جهان است.
وی گفت: دشمن نیز یک امتداد راهبردی دارد که امتداد جریان فرعونی و جریان یزیدی است که توسط آل سعود و صهیونیسم در منطقه هدایت می شود و خون پاک شهدای جهان اسلام است که در عالم بیداری ایجاد کرده است.
تولیت آستان قدس رضوی اظهار کرد: دشمنان فکر می کنند با به شهادت رساندن سربازان جهان اسلام و ویران کردن خانه های مردم می توانند مقاومت مردم را بشکنند در حالی که هر فردی که به شهادت می رسد، هزار مجاهد و مقاوم بیدار می شوند و در برابر سلطه استکبار ایستادگی می کنند.
وی اظهار کرد: هم اینک در همه کشورهای اسلامی نسبتی بین آزادی خواهان و امام راحل به وجود آمده و آنان خود را فرزند رهبر کبیر انقلاب می دانند و امروز در جای جای کشورهای اسلامی آرمان خواهی موج می زند و این چراغ هرگز کم سو نخواهد شد.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: مردمی که روزی خرمشهر، حلب و موصل را آزاد کردند، هیچ بعید نیست که روزی قدس را از چنگال صهیونیسم جهانی آزاد کنند.
حجت الاسلام رئیسی ادامه داد: از دانشجویان می خواهم در گفتمان سازی و گفت و گو به فضای مجازی بسنده نکنند بلکه مبادرت ورزیدن نسبت به راه انداختن کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه ها و طرح مباحث علمی و سیاسی می تواند در بصیرت آفرینی موثر باشد.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: دانشجو باید سیاسی باشد اما این سیاسی بودن به معنای عضو جریان یا جناح سیاسی بودن یا مورد سوء استفاده احزاب و جریان های سیاسی دیگر قرار گرفتن، نیست.
وی افزود: دانشجوی سیاسی، دانشجویی است که نسبت به وضعیت و شرایط جامعه خود آگاهی داشته باشد، شرایطی که دشمن درصدد بوجود آوردن آن است را رصد کند و به عنوان یک عضو روشنفکر نقش آفرینی داشته باشد.
وی بیان کرد: تفاوت بین احزاب و تشکلهای دانشجویی آن است که احزاب دنبال کسب قدرت سیاسی هستند اما تشکلها، دانشجویان را برای هدف خاصی متشکل می کنند و به برکت وجود دانشجویان است که جامعه پرنشاط می شود.


با کانال تلگرامی «یا مهدی نیوز» همراه شوید